Albert Oprea de la Survivor 2021 își dorește o carieră de politician: "Mi se pare cea mai mare provocare"

albert oprea politician
Albert Oprea de la Survivor 2021 recunoaște că și-ar dori o carieră de politician

Albert Oprea are cele mai bune discursuri la Survivor 2021. Astfel, Războinicul declară că și-ar dori o carieră în politică.

Albert Oprea este concurentul de la Survivor 2021 care a fost de cele mai multe ori salvat de către public. Deși colegii Războinici și-ar fi dorit ca concurentul să iasă din competiție, fanii îl vor în continuare în Republica Dominicană. Ceea ce nu știu telespectatorii, este că Albert își dorește o carieră în politică.

Albert Oprea de la Survivor 2021 își dorește o carieră în politică

Albert Oprea de la Survivor 2021 poate fi cu ușurință recunoscut datorită discursurilor pe care le prezintă de fiecare dată în cadrul emisiunii. Acesta poate fi un simplu motiv pentru care Războinicul și-ar dori o carieră de politician.

Concurentul a fost salvat de fani de fiecare dată când colegii au vrut ca el să plece acasă. Astfel, Albert Oprea rămâne unul dintre cei mai iubiți participanți de la Survivor 2021.

Citeste si: Fratele lui Jador va deveni tătic! „Este însărcinată...” Faimosul nu a aflat încă!

albert oprea razboinici survivor 2021
Albert Oprea de la Războinici este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Albert Oprea]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

"De mic am fost atras de lucrurile mărețe, greu de atins, de cele mai mari provocări. Mi se pare cea mai mare provocare din viață mea și nu m-am înscris doar cu gândul să apar la televizor, ci m-am înscris cu gândul de a câștigă competiția", a declarat Albert Oprea.

Albert Oprea și Alin Sălăjean au legat o frumoasă prietenie în Republica Dominicană, asta pentru că amândoi sunt la fel de ambițioși și își doresc același lucru, acela de a avea o carieră în politică. Chiar dacă Alin a părăsit Survivor 2021, acum rămâne în puterea lui Albert să câștige competiția și mai apoi să-și îndeplinească visul suprem.

Citeste si: Alin Sălăjean, primele declarații după reacția lui Musty de la Survivor 2021: "Că tot vorbim de bărbăție..."

albert oprea declaratii
Albert Oprea a fost salvat de fiecare dată de către public la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Albert Oprea]

"Simt victoria chiar mai bine ca saptamana trecuta, e o onoare si m-a facut sa ma simt si mai motivat si mai determinat. Vreau sa le multumesc, va promit ca nu va dezamagesc si sunt gata sa merg si prin foc si nu cu cateva persoane, ci sunt gata sa ma confrunt si cu o armata. Doar cine a fost in locul meu poate sa confirme ce simt.

Nu iti mai trebuie somn mancare, nimic. Eu doar pot sa promit ca nu ii voi dezamagi", a mai spus Albert Oprea.

Albert Oprea a reușit să-și strângă o frumoasă comunitate de fani pe rețelele de socializare, acolo unde îl așteaptă nenumărate mesaje din partea tuturor care îl susțin.

 Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Fratele lui Jador va deveni tătic! „Este însărcinată...” Faimosul nu a aflat încă!

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies