Ai sarat prea tare ciorba? Uite cum poti sa o "salvezi"


Orice gafa facuta la bucatarie poate fi reparata.

 

Atunci cand prepari mancaruri cu sos ori supe, le poti dilua pentru a le „repara”. Adauga mai multa supa fara sare, lapte de cocos ori smantana lichida pentru a dilua mancarea condimentata in exces.
Daca este vorba de un preparat care a devenit prea sarat pentru ca l-ai lasat sa scada mai mult decat trebuia, adauga putina apa fiarta deasupra si mai lasa-l pentru putin timp pe foc. Totusi, daca nu este vorba de o supa sau de o mancare cu sos, poti pune in preparatul cu pricina o jumatate de cartof crud. Lasa-l acolo 5-6 minute si apoi scoate-l pe o farfurie. El va absorbi excesul de sare.
Sursa

Atunci cand prepari mancaruri cu sos ori supe, le poti dilua pentru a le „repara”. Adauga mai multa supa fara sare, lapte de cocos ori smantana lichida pentru a dilua mancarea condimentata in exces.

Daca este vorba de un preparat care a devenit prea sarat pentru ca l-ai lasat sa scada mai mult decat trebuia, adauga putina apa fiarta deasupra si mai lasa-l pentru putin timp pe foc. Totusi, daca nu este vorba de o supa sau de o mancare cu sos, poti pune in preparatul cu pricina o jumatate de cartof crud. Lasa-l acolo 5-6 minute si apoi scoate-l pe o farfurie. El va absorbi excesul de sare.  

Sursa

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Cum arata Roxana NEMACHIATA? Putini oameni au vazut-o asa! Este TOTAL schimbata

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri