Ai probleme cu punctele negre? Oana Radu te invata cum sa scapi de ele in cel mai usor mod


Oana Radu este o femeie cochetă şi îi place mereu să fie în centrul atenţiei, astfel că artista le-a dezvăluit şi fanilor secretele frumuseţii sale.

Dacă aveţi probleme cu punctele negre, Oana Radu vă ofere câteva sfaturi care să vă ajute să scăpaţi de problemă.

"Eu nu merg la tratamente speciale sau la saloane pentru a-mi scoate punctele negre, am însă o tehnică pe care o folosesc acasă. Folosesc ceaiul de muşeţel. Fac infuzie cu ceai de muşeţel pentru că apoi după această infuzie punctele negre şi absolut toate impurităţiile ies mult, mult, mult mai uşor. După ce folosesc ceaiul de muşeţel întotdeauna îmi aplic o cremă foarte hidratantă.

Nu îmi îngrijesc părul cu absolut nimic, nu sunt vopsită, îmi tund vârfurile, dar după ce mă spăl pe păr, întotdeauna folosesc două uleiuri. Uleiul de ricin pentru mine este un miracol şi în combinaţie cu vitaminele pentru păr. Îmi cresc şi genele pentru că îmi aplic şi pe gene. Uleiul de ricin pe care-l puteţi aplica pe sprâncene, pe gene şi pe păr. Recomandat ar fi să îl aplicaţi cu minim o oră înainte de a vă spăla părul, dar şi mai bine ar fi să dormiţi cu el noaptea. Ultimul truc pe care vreau să îl prezint este unul mega banal. Eu îmi pun unghii în gel pentru că am nişte unghii foarte mici şi naşpa, adică mi se rup şi pentru că vreau ca manichiura mea să rămână mereu intactă chiar dacă ele cresc, folosesc uleiul de cuticule", a spus Oana Radu despre trucurile ei de înfrumuseţare.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Test de cultură generală. Tu știi toate răspunsurile?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri