Ai mancat vreodata paine umpluta? Uite cat de usor se prepara!

Ai mancat vreodata paine umpluta? Uite cat de usor se prepara!
Ai mancat vreodata paine umpluta? Uite cat de usor se prepara!

Chef Doru Serban a pregatit inca o reteta super delicioasa.

 

Costul estimativ pentru patru persoane este de 35 de lei.
Ingrediente
O bagheta de paine
2 cepe
2 ardei grasi, rosii
Un morcov
Sare, piper, ulei de masline
Dafin, cimbru
450 g carne tocata amestec
300 g ciuperci
Un ou
O legatura verdeata
Mod de preparare
Se scobeste painea de cat mai mult miez, avand grija sa o pastrati cat mai compacta.
Se caleste ceapa intr-o lingura de ulei de masline, se asezoneaza cu sare, piper, dafin si cimbru, apoi se adauga ardeiul si morcovul, tocate cubulete.
Cand s-au calit, se adauga carnea, apoi ciupercile.
Se stinge cu putina apa sau supa si se fiebe la foc mic, pana cand toate ingredientele sunt patrunse.
Se  toaca verdeata, se amesteca cu ouale si se incorporeaza totul in compozitia de mai sus.
Cu aceasta, se umple painea, se inveleste in hartie de copt si se baga la cuptorul incins la 180 grade, timp de 25 minute.
Se lasa sa se raceasca putin apoi se taie in bucati mari sau felii si se serveste cu salata.

Costul estimativ pentru patru persoane este de 35 de lei.

Ingrediente

O bagheta de paine 
2 cepe
2 ardei grasi, rosii
Un morcov
Sare, piper, ulei de masline
Dafin, cimbru
450 g carne tocata amestec
300 g ciuperci
Un ou
O legatura verdeata

Mod de preparare


Se scobeste painea de cat mai mult miez, avand grija sa

o pastrati cat mai compacta.

Se caleste ceapa intr-o lingura de ulei de masline, se asezoneaza cu sare, piper, dafin si cimbru, apoi se adauga ardeiul si morcovul, tocate cubulete.

Cand s-au calit, se adauga carnea, apoi ciupercile. Se stinge cu putina apa sau supa si se fiebe la foc mic, pana cand toate ingredientele sunt patrunse.

Se  toaca verdeata, se amesteca cu ouale si se incorporeaza totul in compozitia de mai sus. 


Cu aceasta, se umple painea, se inveleste in hartie de copt si se baga la cuptorul incins la 180 grade, timp de 25 minute.Se lasa sa se raceasca putin apoi se taie in bucati mari sau felii si se serveste cu salata.

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Deea Maxer, despre prima relație de după divorț. De ce vrea ca povestea actuală de iubire să fie una discretă: „Mi-am dat seama că am dreptul să aleg.”

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Ce a apărut în locul in care Mălina Guler și-a dat ultima suflare. Ipoteze șocante circulă pe internet: „Ar fi căzut 15-20 de persoane din acel bloc… au mai murit 3”

Jurnalistul Alin Grigore vorbește despre boala cu care se confrunta fotojurnalista Mălina Guler, tânăra care a căzut de la etajul 7 al unui bloc: "De data asta n-a mai fost vorba despre fotbal"

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Când va avea loc Marea Finală „Casa iubirii”!

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies