Ai atacuri de panica? Invata sa le previi! Uite cum!


Ai atacuri de panica? Invata sa le previi! Uite cum!

Poti apela la cateva trucuri simple care sa te ajute sa treci mai repede peste atacurile de panica.

 

1. Respira in mod ritmat- Respiratia ritmata este o tehnica utilizata pe scara larga pentru a trata hiperventilatia si anxietatea. Intindeti-va pe pat, cu o mana pe piept si o mana pe abdomen, imediat sub cutia toracica. Inspirati pe nas si expirati pe gura. Mana de pe stomac trebuie sa se ridice si sa coboare mai mult, comparativ cu mana de pe piept. Adoptati o frecventa de 12-20 de respiratii pe minut, facand o mica pauza între fiecare inspiratie si fiecare expiratie.
Faceti acest exercitiu timp de 10 minute pe zi.
2. Bea mai putina cagea- Studii efectuate recent de cercetatorii britanici au aratat ca un consum excesiv de cofeina poate provoca efecte secundare în organismul uman precum tahicardie, transpiratie si anxietate acuta, simptome ale unui posibil atac de panica.
3. Fa sport  - Exercitiile fizice zilnice sau simplele plimbari în ritm sustinut, efectuate de cel putin trei ori pe saptamana, au un efect terapeutic ce poate preveni eventualele atacuri de panica.
Sursa: ZiarulRing.ro

1. Respira in mod ritmat- Respiratia ritmata este o tehnica utilizata pe scara larga pentru a trata hiperventilatia si anxietatea. Intindeti-va pe pat, cu o mana pe piept si o mana pe abdomen, imediat sub cutia toracica. Inspirati pe nas si expirati pe gura. Mana de pe stomac trebuie sa se ridice si sa coboare mai mult, comparativ cu mana de pe piept.

Adoptati o frecventa de 12-20 de respiratii pe minut, facand o mica pauza între fiecare inspiratie si fiecare expiratie. Faceti acest exercitiu timp de 10 minute pe zi.

2. Bea mai putina cafea- Studii efectuate recent de cercetatorii britanici au aratat ca un consum excesiv de cofeina poate provoca efecte secundare în organismul uman precum tahicardie, transpiratie si anxietate acuta, simptome ale unui posibil atac de panica.


3. Fa sport- Exercitiile fizice zilnice sau simplele plimbari în ritm sustinut, efectuate de cel putin trei ori pe saptamana, au un efect terapeutic ce poate preveni eventualele atacuri de panica.

Sursa: ZiarulRing.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Victor Slav și Anda Adam, revedere după aproape 10 ani de la despărțire! Care a fost reacția celor doi

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

CITEȘTE: Cine este SENSY. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este ANDA ADAM, noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Andreea Popescu a născut o fetiță: „Anastasia, învierea mea”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri