Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?


Află acum ce au spus specialiștii. Meteorologii au anunțat că săptămâna aceasta, termometrele vor înregistra până la 20 de grade Celsius, chiar dacă de 1 și 8 Martie va fi puțin mai răcoare.


In articol:

Dacă vă întrebați „Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?”, ei bine, meteorologii ANM au vești bune! Deși vântul va bate destul de puternic în toată țara, temperaturile vor fi mai mari decât normalul perioadei- final de lună februarie. Mai mult decât atât, angajații ANM au anunțat că săptămâna aceasta, în special miercuri, pe 26 februarie, temperaturile pot ajunge până la 20 de grade, în special în sudul țării. Află acum ce au spus specialiștii ANM!

Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?
Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

Citeste si: Specialiștii de la ANM au dat verdictul! Se întoarce iarna!

Astăzi, harta meteo relevă faptul că vântul bate destul de „nervos” ajungând să înregistreze până la 140-180 km/h la rafală, mai ales pe piscurile montane și la altitudini mari. În rest, în toată țara, temperaturile sunt mai mari decât este normal în această perioadă, temperaturile fiind primăvăratice.

Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

Temperaturile de astăzi, de Dragobete, s-au aflat în intervalele 16- 17 grade Celsius în sudul țării și 7- 12 grade Celsius în celelalte zone. Mâine, 25 februarie, temperaturile se mențin ridicate și dacă în sud termometrele vor arăta valori apropiate de 18 grade celsius, în Lunca dunării valorile pot trece de 20 de grade Celsius. În celelalte regiuni ale țării, temperaturile înregistrate for fi între 11- 16 grade Celsius, însă specialiștii ANM au anunțat că de miercuri seară, pe teritoriul României, va pătrunde un ciclon, care aduce cu sine precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și chiar ninsoare în zonele înalte.

Citeste si: Imagini incredibile în Galați cu furtuna de nisip care spulberă orașul

Află acum ce au spus specialiștii ANM! Vremea la început de primăvară, în toate regiunile țării

Dacă acum temperaturile înregistrate se pot confunda lejer cu temperaturi de final de Martie, prognoza pentru 1 și 8 Martie, nu este la fel de fericită. Meteorologii de la ANM au anunțat că pe 1 Martie ne putem aștepta la 14-20 grade Celsius, iar pe 8 Martie, nu vom avea mai mult de 14 grade Celsius.

În Transilvania și Maramureș, Mărțișorul și Ziua Femeii aduc temperaturi puțin mai reci, de 12 respectiv 8-10 grade Celsius, în timp ce în Moldova, va fi puțin mai rece, temperaturile înregistrate fiind de 5-7 grade pe 1 Martie și 10 grade Celsius pe 8 Martie. În Dobrogea, termometrele vor arăta valori de până la 16 grade, de Mărțișor, iar femeile se vor bucura de ziua lor, de maximum 14 grade. În Muntenia și Oltenia va fi cel mai cald, cu temperaturi ce vor urca până la 19 grade în prima zi a primăverii, respectiv 12 grade în ziua de 8 Martie.

Citeste si: Meteorologii au anunțat prognozele de Paște! Cum va fi vremea?


Abonează-te pe

Citește și:

Specialiștii de la ANM au dat verdictul! Se întoarce iarna!

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Fenomene meteo severe în România. În alte țări au avut loc fenomene meteo EXTREME!

Meteorologii au anunțat prognozele de Paște! Cum va fi vremea?

Vremea pe patru săptămâni. Anunțul de ultimă oră al meteorologilor

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 27 noiembrie 2020! Nativii zodiei Berbec au admiratori secreți!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri