Adriana Bahmuțeanu, atacată în plină stradă: „Am paralizat”


Adriana Bahmuțeanu a trăit momente de groază.


In articol:

Adriana Bahmuțeanu a trăit momente de groază în plină stradă, după ce a fost atacată de către un necunoscut.
Un bărbat necunoscut a dat cu pumnul în mașina sa și a sărit în fața autovehiculului, devenind recalcitrant. Invitată la o emisiune, Adriana a povestit ce spaimă a simțit în urmă cu câteva ore:

„Aseară mergeam la un restaurant cu o prietenă. Am luat-o de acasă. Frăţioare, era o intersecţie în T, am oprit să văd, să nu vină din stânga ceva. Nu ştiu de unde a apărut un nebun, a început să urle la noi. A sărit cu mâinile, a lovit capota, am crezut că urcă pe capotă. Am paralizat în momentul ăla, am îngheţat. Îi spuneam <<Sună la poliţie>>. Nu puteam să plec că îl călcam cu maşina. Am dat în spate, am dat în faţă, a venit la un moment dat lângă geam. Am fugit, am oprit la semafor, dar ştii cum tremuram? Îmi tremurau grisinele grav. Omul era reclacitrant”, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu, în cadrul unei emisiuni.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu, prima declarație după ce s-a aflat că va fi operată de urgență: "Să-mi țineți pumnii"

Citeste si: Adriana Bahmuţeanu a făcut anunţul cumplit! A murit doctorul Abu Baker

Citeste si: Cum a slabit Adriana Bahmuteanu 24 de kilograme. La ce aliment a renuntat

Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu, dar a fost refuzat: “Nu mi-a plăcut de Bănică, nu e genul meu”

Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu după ce s-a separat de Mihaela Rădulescu.

Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu după cum a dezvăluit chiar Adriana. Chiar Adriana Bahmuţeanu a făcut dezvăluirea, în 2006, când fusese acuzată într-o emisiune a lui Dan Diaconescu, de mai mulți telespectatori ai OTV, că îl place pe Ștefan Bănică Junior.

„Dacă voiam să am o relație cu el, aș fi avut-o încă de acum șase ani. El mi-a făcut avansuri pe vremea când eram vecini de bloc. Eu stăteam la șase, el la etajul 1. Totul s-a întâmplat după despărțirea lui de Mihaela Rădulescu. Ștefan trecea atunci printr-un divorț și nu-i era deloc ușor, chiar dacă toți știau că el a fost cel care a dorit să se separe de Mihaela. Suferea și probabil că era mai vulnerabil în acea perioadă.” a declarat Adriana la acea vreme.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Surpriză! Ce a spus mama lui Emanuel de la Survivor România despre relația războinicului cu Elena Ionescu! EXCLUSIV

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri