Adrian Minune şi-a cumpărat un bolid de lux, în pragul Sărbătorilor! Maşina a costat mai bine de 300.000 de euro!

Adrian Minune şi-a cumpărat un bolid de lux, în pragul Sărbătorilor! Maşina a costat mai bine de 300.000 de euro!
Adrian Minune şi-a cumpărat un bolid de lux, în pragul Sărbătorilor! Maşina a costat mai bine de 300.000 de euro!

Adrian Minune şi-a cumpărat un bolid de lux, în pragul Sărbătorilor! Maşina a costat mai bine de 300.000 de euro!

Adrian Minune este un colecţionar renumit de maşini de lux, în garajul lui "tronând" bijuterii pe patru roţi care valorează, în total, mai bine de 400.000 de euro. De data aceasta însă, artistul a făcut o aroganţă despre care va vorbi, în perioada următoare, toată România.

Îndrăgitul artist şi-a făcut un cadou de Sărbători care, cu siguranţă, va stârni invidia tuturor...Inclusiv pe a noastră, de ce să nu recunoaştem? Protagonistul nostru şi-a cumpărat, cu puţin timp înainte de Crăciun, un autoturism Lamborghini Aventador, care costă peste 300.000

de euro.

Adrian Minune şi-a cumpărat un bolid de lux, în pragul Sărbătorilor! Bolidul de lux este roşu!

Bolidul de lux este roşu, iar sistemul de deschidere a portierelor este încă fascinant şi considerat din filmele SF de mulţi români.

Citeste si: Imaginile toamnei! Bogdan Mocanu este negru de supărare! Au apărut poze cu Andra de la Puterea Dragostei complet dezbrăcată! Uite fotografiile! FOTO!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Dar nu vă mai obosim cu detalii şi vă invităm să priviţi aici, doar pe kfetele.ro, autoturismul "minune" al solistului. Cântăreţul şi-a pozat noua achiziţie, care costă cât o locuinţă de lux, în curtea casei sale. Ce părere ai?

Adi Minune are o maşină de senzaţie şi o soţie pe măsură! Cati a slăbit mai bine de 10 kilograme şi şi-a schimbat look-ul!

Jumătatea îndrăgitului artist a reuşit să-şi ţină mereu familia unită în momente grele, iar de ceva timp liniştea şi fericirea s-au aşternut peste cei dragi ei.

Citeste si: Anamaria Prodan i-a făcut fiicei un cadou de sute de mii de euro! ”Ea merită totul”

Ei bine, deşi nu a fost niciodată genul de reprezentantă a sexului frumos care să-şi petreacă toată ziua în saloanele de înfrumuseţare, înainte de evenimentele importante Cati Simionescu se pregăteşte temeinic şi străluceşte la braţul soţului ei.

Iar la ultima petrecere, unde a fost naşă de botez, partenera de viaţă a lui Adi Minune a atras toate privirile. A purtat o rochie elegantă, provocatoare, iar sufletul ei pereche nu şi-a luat niciun minut privirea de la ea.



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Incredibil! Ce a putut să facă un șofer în trafic, pe o arteră principală din București. Totul a fost filmat

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies