Adrian de la „Puterea dragostei” a dormit cu Larisa în aceeași cameră de hotel! Ce riscă acesta: „Nu permitem...”


Adrian de la „Puterea dragostei” a dormit cu Larisa în aceeași cameră de hotel! Ce riscă acesta: „Nu permitem...”

Adrian de la „Puterea dragostei” a fost dat de gol că a dormit cu Larisa, fosta concurentă, în aceeași cameră. Ce riscă acesta, Andreea Mantea i-a explicat astăzi.

Adrian de la „Puterea dragostei” a fost dat de gol. Fostul iubit al Ralucăi a dormit în aceeași cameră cu Larisa, fosta concurentă. Concurentul a fost dat de gol chiar de către colegii săi.

Deși este complet interzis ca în timpul nopții să aducă persoane străine în camera de hotel, Adian a încălcat regulile. În gala de astăzi, acesta a recunoscut că Larisa este în Istanbul și că a dormit în camera sa.

„Larisa a dormit cu mine în cameră ”, s-a confesat Adrian în ediția de sâmbătă.

Andreea Mantea, moderatoarea emisiunii, i-a atras atenția lui Adrian, dezvăluindu-i și că Larisa se află pe lista viitoarelor concurente. În cazul în care aceasta va fi votată, Larisa ar putea deveni concurentă cu puteri depline în emisiune.

„Nu este voie. Nu îi interzice nimeni să fie în Istanbul.

Dar nu permitem ca un concurent de-al nostru să își petreacă noaptea cu altcineva. Te duci, stai cu ea, dar te întorci la hotel și stai cu băieții. Stai lipit cât vrei de ea, dar te întorci. Nu ai știut. În această seară, când vei pleca de aici, nu vei mai dormi cu ea. Ce ai face dacă Larisa ar veni aici? Ea e pe lista de a se întoarce în competiție, dacă va fi votată”, i-a spus Andreea Mantea lui Adrian, care a recunoscut că a încălcat regulile.

Acesta a mărturisit în cadrul emisiunii că, în cazul în care Larisa se va întoarce în emisiune, acesta va ține cont de toate regulile impuse în competiție.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine a inventat pastele. „Dacă le combinăm la o masă și cu ce trebuie, pastele devin un aliment chiar sănătos”

Cine a inventat papanașii. „A salvat generații întregi de gospodine de la coacerea miezului problematic”

Cine este Simona Gherghe. „Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri