Adrian Alexandrov, apel disperat pentru a o salva pe Elena Udrea: „Sunteți mamă, luptați ca o mamă”


Ce s-a întâmplat cu Adrian Alexandrov după ce Elena Udrea a fost arestată în Bulgaria. Apelul făcut de omul de afaceri.


In articol:

Iubitul Elenei Udrea nu știe ce să mai facă pentru ca partenera sa să se întoarcă mai repede în sânul familiei. Adrian Alexandrov a decis să apeleze la ajutorul Avocatului Poporului pentru ca Elena Udrea să ajungă mai repede la fetița lor, Eva Maria.

Omul de afaceri a formulat un mesaj către Avocatul Poporului, Renate Weber, în care o roagă pe aceasta să intervină în cazul momentului, mai ales că fetița celor doi nu și-a mai văzut mama de mai bine de o săptămână.

Citeste si: Adrian Alexandrov, apel disperat din Bulgaria! „De la acest moment încolo, orice va fi posibil”. Cum încearcă să o salveze pe Elena Udrea?

„Rog public Avocatul Poporului să intervină și să întreprindă măsurile necesare pentru a sesiza Curtea Constituțională cu privire la nelegalitatea condamnării unui cetățean român, a Elenei Udrea, în urmă interpretării abuzive a deciziei CJUE, așa cum domnia sa a precizat, și înlătura Constituția României. Fac un apel la doamna Renate Weber să se implice în acest caz, și sunt convins că pentru Avocatul Poporului nu contează că este vorba despre cetățeanul Elena Udrea, sau alt cetățean român.

V-ați consacrat că fiind o femeie curajoasă. Sunteți mama, luptați că o mamă! Ne dorim o judecată dreaptă și corectă!”, a fost mesajul pe care l-a scris Adrian Alexandrov.

Elena Udrea

Elena Udrea a rămas arestată în Bulgaria

[Sursa foto: Facebook]

Elena Udrea a rămas în arest în Bulgaria

Potrivit unei decizii, Elena Udrea rămâne în arest în Bulgaria până la soluționarea cererii de extrădare. Curtea de Apel din Sofia a decis joi ca Elena Udrea să rămână în arestul poliției bulgare, menținând decizia Tribunalului din Blagoevgrad.

Citeste si: Elena Udrea s-a plâns judecătorilor bulgari: ”Viața mea este distrusă!”

Elena Udrea a încercat să fugă din țară chiar în ziua în care Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins contestația și a consfințit condamnarea sa la 6 ani de închisoare în dosarul de corupție Gala Bute, fosta politiciană fiind prinsă de poliția bulgară aproape de granița cu Grecia.

Avocatul Poporul, declarație despre Elena Udrea

Renate Weber, a făcut o serie de declarații privind cazul Elenei Udrea, atunci când a explicat că decizia CJUE din 21 decembrie 2021 i se problematică.

”Decizia CJUE din 21 decembrie 2021 mi se pare problematica. Nu pentru ca proclama suprematia dreptului european, caci acolo unde acest drept exista el face parte oricum din dreptul nostru intern, conform art 11 din Constitutie. Ci pentru ca deschide o portita prin care judecatori ignoranti sau de rea credinta (exista si aceste categorii, din pacate) vor interpreta abuziv decizia CJUE si vor inlatura obligativitatea deciziilor CCR.

Practic vor incalca Legea fundamentala a Romaniei, iar de la acest moment incolo orice va fi posibil. Repet, e vorba de cei care sunt fie prea ignoranti sa inteleaga decizia CJUE, fie au o agenda proprie in afara principiilor statului de drept”, a fost declarația avocatului poporului, Renate Weber.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop chinezesc 17 august 2022. Află ce zodie pune mereu răul în față

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Premiera INFIDELUL

Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”

Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Florin Salam a fost externat după ce a fost infectat cu Covid-19. Cu cine a fost suprins la scurt timp
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri