Adina, fetița cu chip de înger de la Glina, a primit cadoul care îi va schimba viața! Ce surpriză i-a pregătit Cătălin Botezatu?


Micuța Adina, fetița din Glina care a uimit România cu frumusețea ei și a ajuns în primele pagini ale presei, a primit o vizită de la echipa Teo Show. Trăiește în condiții extrem de grele, deși atrage toate privirile cu chipul ei angelic.


In articol:

Adina, fetița din Glina, și frații ei, orfani de tată, trăiesc în sărăcie lucie. Sunt crescuți de mama lor, care lucrează ca femeie de serviciu.

„Câștig 8 milioane în bani vechi (800 RON) și alocatia lor (600 RON). Tatăl lor a murit acum trei ani”, a spus mama Adinei la Teo Show.

„Să dea Dumnezeu să fie cuminte și să meargă cu capul sus mai departe. Să spună și ea că se mândrește cu mine că am ținut-o lângă mine”, a mai spsu femeia.

„Mă bucur foarte mult, sunt foarte fericită și, în același timp, am foarte multe emoții când merg la emisiuni, când merg să defilez pe podium”, a spus fetița de 13 ani. „Aș vrea să am telefon și haine, ce-și dorește un copil”, a mai spus Adina.

Mama copilei a spus că se descurcă greu din punct de vedere financiar și că uneori o ajută și vecinii sau prietenii care o duc mai bine.

Adina își dorește să devină model

 

Adina își dorește să devină un model cunoscut și să urce pe cele mai mari podiumuri ale lumii. A fost deja protagonista unor ședințe foto și a defilat deja pe podium, ca o adevărată profesionistă. Speră că va reuși, prin muncă, să-și îndeplinească visurile și să îi ajute și pe frații și pe mama ei.

„O să strâng bani, o să fac un card și o să îi pun acolo. Și când o să avem destui bani, o să cumpărăm o casă”, a spus fetița, cu lacrimi în ochi.

 

Adina, în platoul Teo Show

„Mi-am dat seama acum două trei luni că voi ajunge model. M-a căutat un băiat să merg pe podium cu mai multe ținute și de acolo a început totul. Au început să mă sune pentru modeling”, a spus Adina, invitată în platoul Teo Show. „Vreau să învăț foarte multe lucruri, ca să ajung model internațional”, a adăugat copila.

„Ne întristează faptul că nu avem casa noastră. Visez să merg în toate țările posibile, să vizitez Paris, Londra, altceva nu îmi doresc. Unii colegi îmi spun că merit tot ce mi-a dat Dumnezeu și că am tot ce îmi trebuie ca să fiu un model și să merg cât mai departe”, a mai spus Adina, fetița de la Glina.

„Aș părăsi România, să merg la cât mai multe castinguri de modele, poate am avea un trai mai bun. Trebuie să faci sacrificii multe, să înveți”, a adăugat, emoționată, superba copilă.

Supriza care îi va schimba viața Adinei

Gabriela Prisăcariu, logodnica lui Dani Oțil, și ea model, a venit în platoul Teo Show pentru a o întâlni pe Adina și pentru-i oferi un cadou care să o ajute să ajungă acolo unde își dorește.

„Vreau să încep prin a-ți oferi un cadou. Eu împreună cu colegii mei, Cătălin Botezatu și Stelu Milu, vrem să-ți oferim un curs de modeling la școala la unde eu predau și unde te aștept începând cu data de întâi februarie, ca să învățăm tot ce ține de modeling. Am trecut prin atâtea mâini și atâtea agenții și nu tot timpul mi s-aus pus lucrurile așa cum sunt. Fiecare și-a văzut interesul”, a spus Gabriela Prisăcariu la Teo Show. 

 


Citește și:

Concurentele “Bravo, ai stil! Celebrities”, primele declaratii inainte de prima intalnire televizata cu telespectatorii

Cutremurător! Ce a simțit Botezatu în momentul în care medicii i-au spus că are cancer! ”Nu am putut să scot nici măcar un cuvânt, am rămas cu privirea fixă într-un punct”

Doamne Fereşte! Cătălin Botezatu a făcut o criză de nervi când a auzit că Bianca a fost snopită în bătaie de Bodi! E şocant ce a putut să spună "Asta nu înseamnă că e...

Catalin Botezatu: „Energia mea vine din dragostea pentru munca”

Epidemiologul Emilian Popovici vine cu anunțul: "Că vor fi 7,000, că vor 8,000..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Conturarea mandibulei! Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, explică de ce apelează persoanele la această procedură

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri