Adina Alberts, specialistul Kfetele.ro pe beauty, a descoperit cel mai bun tratament împotriva căderii părului. “Nu am mai avut niciodată probleme”


Medicul Adina Alberts a descoperit un tratament- minune împotriva căderii părului. L-a cumpărat din Dubai.

Adina Alberts, unul dintre cei mai bine cotaţi medici esteticieni din România, este pasionată de călătorii şi a văzut aproape toată lumea. 

Ei bine, acesta este un subiect pe care merită să-l discutăm cu ea pe îndelete într-o zi, dar astăzi vă vom dezvălui doar tratamentul minune împotriva căderii părului pe care protagonista noastră l-a descoperit întâmplător, în vacanţă, în Emiratele Arabe Unite.

Adina Alberts, specialistul kfetele.ro în materie de beauty, ne împărtăşete în cele ce urmează o soluţie mai mult decât eficientă pentru problema apăsătoare cu care ne confruntăm toate la un moment dat: pierderea masivă a podoabei capilare. 

"A fost o întâmplare că am descoperit acest tratament. M-am confruntat şi eu cu problema căderii părului şi am încercat tot ce se putea. Ei bine în urmă cu ceva timp am intrat intr-o farmacie, în Dubai, şi am vrut să-mi cumpăr nişte fiole pe care le foloseam în perioada aceea. Farmacista mi-a zis însă, insistent să incerc alt produs. La început m-am uitat ciudat, dar până la urmă am zis "hai să încerc"... şi am început să  folosesc acele fiole care-mi fuseseră recomandate. Mi-am dat seama, după câteva luni, că acest tratament era mult mai bun decât tot ce testasem până atunci. Când m-am întors in Dubai, în vacanţă, mi-am făcut aprovizionarea. Fiolele  se numesc "hair aid", iar de când le-am descoperit nu am mai avut niciodată probleme cu părul. Am încercat să mi-l achiziţionez online, dar a fost imposibil să-l comand... Am apelat la o cunoştinţă care mi l-a adus, în valiză. Am dat sfoară în ţară pentru că multe femei se confruntă cu problema căderii părului şi ar fi minunat dacă am reuşi să aducem acest produs în Romania”, a declarat specialistul kfetele.ro în materie de beauty.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cuza a devenit tătic?! A fost surprins într-o ipostază uimitoare

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri