Adina Alberts, specialistul Kfetele.ro pe beauty, a descoperit cel mai bun tratament împotriva căderii părului. “Nu am mai avut niciodată probleme”


Medicul Adina Alberts a descoperit un tratament- minune împotriva căderii părului. L-a cumpărat din Dubai.

Adina Alberts, unul dintre cei mai bine cotaţi medici esteticieni din România, este pasionată de călătorii şi a văzut aproape toată lumea. 

Ei bine, acesta este un subiect pe care merită să-l discutăm cu ea pe îndelete într-o zi, dar astăzi vă vom dezvălui doar tratamentul minune împotriva căderii părului pe care protagonista noastră l-a descoperit întâmplător, în vacanţă, în Emiratele Arabe Unite.

Adina Alberts, specialistul kfetele.ro în materie de beauty, ne împărtăşete în cele ce urmează o soluţie mai mult decât eficientă pentru problema apăsătoare cu care ne confruntăm toate la un moment dat: pierderea masivă a podoabei capilare. 

"A fost o întâmplare că am descoperit acest tratament. M-am confruntat şi eu cu problema căderii părului şi am încercat tot ce se putea. Ei bine în urmă cu ceva timp am intrat intr-o farmacie, în Dubai, şi am vrut să-mi cumpăr nişte fiole pe care le foloseam în perioada aceea.

Farmacista mi-a zis însă, insistent să incerc alt produs. La început m-am uitat ciudat, dar până la urmă am zis "hai să încerc"... şi am început să  folosesc acele fiole care-mi fuseseră recomandate. Mi-am dat seama, după câteva luni, că acest tratament era mult mai bun decât tot ce testasem până atunci. Când m-am întors in Dubai, în vacanţă, mi-am făcut aprovizionarea. Fiolele  se numesc "hair aid", iar de când le-am descoperit nu am mai avut niciodată probleme cu părul.
Am încercat să mi-l achiziţionez online, dar a fost imposibil să-l comand... Am apelat la o cunoştinţă care mi l-a adus, în valiză. Am dat sfoară în ţară pentru că multe femei se confruntă cu problema căderii părului şi ar fi minunat dacă am reuşi să aducem acest produs în Romania”,
a declarat specialistul kfetele.ro în materie de beauty.


Abonează-te pe

Citește și:

Adina Alberts, specialistul kfetele.ro în materie de BEAUTY ne învaţă cum să ne protejăm tenul. Vezi care sunt soluţiile moderne, dar şi cele mai eficiente tratamente...

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Dr. Adina Alberts, specialistul Kfetele.ro pe BEAUTY: Cum trebuie prevenite ridurile tenului în mod corect

Adina Alberts, specialistul Kfetele.ro pe BEAUTY: 9 reguli de urmat daca ai tenul uscat si vrei sa nu apara ridurile!

Sfaturile medicului estetician Adina Alberts: "Oameni buni, nu exista scuza pentru a renunta la noi insine"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
La ce este bun bicarbonatul de sodiu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri