Adevărata faţă a lui Jador! "E un om deosebit care ajută pe toată lumea"


Declaraţii şocante despre Jador! Uite cum se comportă cu cei din jurul lui!

Jador nu este doar un concurent de la Puterea Dragostei ci şi un artist foarte cunoscut şi iubit pentru care familia, muzica şi fanii sunt pe primul loc. La doar 25 de ani, tânărul se poate lăuda cu o carieră de invidiat, sute de mii de admiratori, concerte pe bandă rulantă, atât în ţară cât şi în străinătate, şi contracte de imagine la care alţii doar visează.

Ei bine, şi dacă pe mulţi tineri i-ar copleşi poate un astfel de statut, care vine cu multe privilegii atât de natură financiară cât şi socială, protagonistul nostru nu face parte din această categorie. El nu a uitat de unde a plecat, nu s-a îndepărtat de credinţa care i-a fost insuflată de familie şi are o sensibilitate aparte faţă de copiii sărmani. Solistul nu ocoleşte oamenii fără adăpost, cum poate mulţi o fac.

Dimpotrivă! Jador vorbeşte cu ei dacă este abordat, le ascultă poveştile şi mereu îi ajută cu bani sau cu haine.

Citeste si: Jador şi Florin Salam, surprinşi împreună! Cei doi se înţeleg foarte bine şi pregătesc o surpriză!

" Jador este într-adevăr un bărbat vulcanic care spune mereu ceea ce gândeşte, iar sinceritatea din păcate nu este apreciată la adevărata ei valoare în ziua de astăzi.

Apropiaţii lui ştiu însă că el are un suflet extraordinar. Niciodată nu întoarce spatele dacă poate să ajute şi are o sensibilitate aparte pentru copiii fără posibilităţi materiale. Jador provine dintr-o familie modestă, dar solidă, cu principii admirabile şi a fost învăţat să-i respecte pe cei din jurul lui indiferent de situaţia lor materială. Voi nu ştiţi de câte ori a ajutat oameni sărmani şi de câte ori a contribuit cu bani sau alte lucruri de ordin material la campanii umanitare.
Este extrem de milos, dar nu vorbeşte despre astfel de lucruri, le face pentru sufletul şi conştiinţa lui, iar pentru asta merită tot respectul
", a declarat un apropiat al solistului.

Mai departe, sursa noastră ne-a povestit cum îşi tratează Jador prietenii apropiaţi." Jador nu s-a schimbat niciun pic faţă de prietenii lui de când a devenit celebru. Îi tratează ca şi cum ar fi membri ai familiei lui şi îi ajută mereu. De multe ori suferă mai mult din cauza problemelor prietenilor decât din cauza propriilor cumpene. S-a văzut, de fapt, şi la emisiune cât de mult ţine la Bogdan Mocanu. Mereu îi spune să aibă grijă de el şi de sănătatea lui. Chiar e un om deosebit, care face mult bine", a mai declarat sursa noastră.

Citeste si: Pentru cine a compus Jador piesa „Superioară”! Concurentul s-a dat de gol, sub privirile uluite ale colegilor


Abonează-te pe

Citește și:

Jador şi-a cumpărat maşină de lux! Uite cum arată autoturismul! VIDEO EXCLUSIV!

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Cum sunt filmați de fapt concurenții de la Puterea Dragostei! Unde se află camerele din casă VIDEO

Nelson Mondialu' și-a refăcut dantura! Imagini fabuloase cu tatăl lui Livian de la Puterea dragostei cu DINȚI

Ella de la Puterea dragostei, dezvăluiri uluitoare despre fostul logodnic! ”Am plâns când am aflat că are o altă iubită! Așa se întâmplă când ai sentimente”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

NOTEAZĂ: Cum faci blatul de tort din biscuiți pisați

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri