Acum că a învins cancerul, Rona Hartner se pregătește să devină mamă! „Acest copil va fi o binecuvântare”


Invitată la o emisiune, seara trecută Rona Hartner a dat vestea cea mare. A explicat că după ce a câștigat bătălia cu cancerul, este pregătită să devină din nou mamă!


In articol:

În anul 2019, Rona Hartner a trecut prin clipe de coșmar. Excentrica artistă a fost obligată să se lupte cu o boală cruntă: cancerul. Cu zâmbetul pe buze, așa cum o cunoaștem cu toții, Rona Hartner, și-a ținut fanii aproape de-a lungul întregii perioade în care a urmat tratamente de-a dreptul chinuitoare pentru a-i reda șansa la viață și sănătatea.

Acum după ce a ieșit învingătoare din această luptă, datorită pozitivității sale molipsitoare, Rona Hartner a declarat că se simte pregăită ca în anul 2020 să devină mamă pentru a doua oară.

Acum că a învins cancerul, Rona Hartner se pregătește să devină mamă!
Acum că a învins cancerul, Rona Hartner se pregătește să devină mamă!

Citeste si: Cele mai bine îmbrăcate mirese în 2019. Cine a făcut senzație în ziua cea mare

Vrea să ducă relația cu soțul său la următorul nivel: cel de părinți!

Rona Hartner a povestit în cadrul emisiunii la care a fost invitată că are o relație la care multe femei visează. Mai mult decât atât, aceasta își vede soțul din ce în ce mai frumos- din toate punctele de vedere, iar acest lucru o face să-și dorească să îl vadă chiar și în rolul de tată. Acesta i-a fost alături Ronei prin coșmarul prin care a fost nevoită să treacă, fapt ce determină că sunt un cuplu puternic, care nu poate fi dezbinat cu ușurință. Chiar Rona Hartner a declarat că pentru ea și soțul său, „Acest copil va fi o binecuvântare!”

Acum că a învins cancerul, Rona Hartner se pregătește să devină mamă!
Acum că a învins cancerul, Rona Hartner se pregătește să devină mamă!

Citeste si: Rona Hartner a scăpat de cancer și își dorește un copil: „Fără ajutorul lui Dumnezeu, n-aș fi putut să mă căsătoresc”

De asemenea, artista a declarat că dacă a reușit să treacă peste o experiență atât de grea, cum este cancerul, atunci este pregătită să devină mamă din nou, pentru a doua oară.

Este cert că niște discuții au existat, despre această posibilă sarcină, deoarece chiar ea a declarat că amândoi sunt pregătiți să facă acest pas. „Ne gândim foarte serios dacă anul acesta o să acceptăm ideea de a face un copil. Am spus că DA! Mi-am dat seama că, dacaă la vârsta asta, am suportat o încercare așa de grea precum cancerul, sigur o să pot să devin încă o dată mamă! Sunt gata să o iau de la capăt cu tot ce înseamnă viața de mamă” a declarat Rona Hartner.

Acum că a învins cancerul, Rona Hartner se pregătește să devină mamă!
Acum că a învins cancerul, Rona Hartner se pregătește să devină mamă!

Citeste si: Rona Hartner, la un pas să-si piardă vocea după ce i s-a declanșat cancerul! ”Aveam senzația că nu am să mai pot vorbi niciodată”


Abonează-te pe

Citește și:

Rona Hartner, la un pas să-si piardă vocea după ce i s-a declanșat cancerul! ”Aveam senzația că nu am să mai pot vorbi niciodată”

ȘOC! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

Rona Hartner, prima apariție după ce a terminat chimioterapia! S-a întors în România! Imagini senzaționale!

Rona Hartner continuă lupta cu cancerul! "Ies din tratament și facem cununia civilă""

Cele mai bine îmbrăcate mirese în 2019. Cine a făcut senzație în ziua cea mare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost nominalizat la Survivor România pe 19 iunie 2021. Alege Punta Cana - destinația de vacanță!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri