Cele mai bine îmbrăcate mirese în 2019. Cine a făcut senzație în ziua cea mare

Cele mai bine îmbrăcate mirese în 2019. Cine a făcut senzație în ziua cea mare
Cele mai bine îmbrăcate mirese în 2019. Cine a făcut senzație în ziua cea mare

Care au fost cele mai apreciate mirese ale anului 2019.

Atunci când te afli în centrul atenției, când ești celebritate, trebuie să fii mereu pusă la punct, mai ales în cea mai importantă zi din viața unei femei- nunta. Nu numai că toți invitații vor avea privirile ațintite asupra ta, dar vei umple și paginile tabloidelor cu ținuta purtată la nuntă.

Raluca Bădulescu a dat verdictul și împreună cu colega noastră, a ales miresele anului 2019. Vedeta, a realizat un top al celor mai bine îmbrăcate mirese din România, top care include actrițe, prezentatoare, influencers sau chiar oameni politici.

„De la vedete avem cu totul așteptări pentru că sunt modele pentru societate, pentru public, pentru fani...”, declară Raluca Bădulescu.

Conform acesteia, Bianca Drăgușanu a fost una dintre personalitățile îmbrăcate foarte bine. La nunta sa cu Alex Bodi, a purtat o rochie simpla, splendidă, îi venea excepțional. În primul rând, avantajul Biancăi este atitudinea pe care o afișează, punând astfel orice haină în valoare.

Citeste si: Trend-urile anului 2019. Ce nu trebuie să îți lipsească din garderobă

Rochia este una simplă, deloc vulgară, foarte elegantă. Coafura aleasă de Bianca Drăgușanu- părul drept cu cărare pe mijloc, complimentează perfect rochia, dându-i un aer de rafinament ți eleganță.

„Bianca nu prea greșește, poartă un anumit tip de rochii tot timpul[...], îi recomand să rămână în această zonă”, adaugă criticul de modă Raluca Bădulescu. Faptul că fosta prezentatoare tv nu are accesorii, demonstrează că trend-ul „less is more” încă este o alegeră frecventă în lumea mondenă.



Lia Olguța Vasilescu este, de asemenea în accepțiunea Ralucăi Bădulescu, una din cele mai bine îmbrăcate mirese ale anului 2019. „Uite o politiciană îmbrăcată superb, cu o rochie superbă”, spune Raluca Bădulescu. Cu un croi simplu, drept, rochia este pusă în valoare de silueta, machiajul și coafura impecabile ale Liei Olguța Vasilescu. Umerii, ținuta și broderia discretă ale rochiei, o fac să pară proaspăt ieșită de pe marile podiumuri, iar celebra politiciană este, conform Ralucăi Bădulescu, „eleganța personificată”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

O altă celebritate care nu poate arăta altfel decât perfect, este Adelina Pestrițu. Rochia e diferită față de cele purtate de alte vedete, prin simplitate și linia rochiei, aceasta degajând un aer princiar. Accesoriul de cap purtat de Adelina Pestrițu este perfect asortat cu bretelele rochiei, iar buchetul de kale bordeaux, completează foarte bine peisajul pentru că aduce, alături de tatuaje, un aer rebel ținutei sobre.

„Oricine are corpul Adelinei, poate purta această rochie. Pentru o persoană mai plinuță recomand să pună o mânecă și umeri în loc de bretele.”, sfătuiește Raluca Bădulescu.



În stilul său caracteristic, Rona Hartner poartă o rochie minunată ce îmbină accentele românești cu stilul modern. Deși rochia e ușor semitransparentă, iar controversele au apărut deoarece aceasta nu purta lenjerie, Raluca Bădulescu declară: „Lasă, să se vadă.
E tânără și frumoasă!”.

Nimic din ce face Rona Hartner cu ținutele ei nu este prea mult sau prea puțin, toate outfit-urile sunt puse în valoare de personalitatea sa exuberantă și de naturalețea pe care o afișează indiferent de circumstanțe. „Rona e o furtună”, adaugă criticul, o artistă extravagantă, ieșită din comun, care în ziua nunții sale a ales să își accesorizeze ținuta cu o poșetă stil macramee și o coroană de trandafiri, elemente specifice artistei.



Cele două rochii de mireasă purtate de Teodora Becali, i-au adus titlul de Kate Middleton de România. Aceasta și-a pus în valoare vârsta printr-un machiaj elegant, fin și subtil, o coafură lejeră și accesorizarea perfectă, comppletata de broderia rochiei, artificiul stilistic purtat pe cap și buchetul alb în formă de lacrimă.

Deși s-a vehiculat faptul că rochia purtată de fiica lui George Becali ar fi extrem de scumpă, Raluca Bădulescu ne asigură că este important stilul persoanei care alege și implicit poartă rochia, nu prețul pe care aceasta îl are. Stilul în familia Becali este genetic, pentru că și celebrul tată al miresei a fost mereu îmbrăcat impecabil.

Deși putea să aleagă o rochie cu bretele sau chiar fără, Teodora Becali a decis să rămână rafinată prin această alegere, iar machiajul este perfect în concordanță cu vârsta, foarte multe tinere optând pentru un make-up strident: „Nu este bine, trebuie să vă puneți tinerețea, prospețimea în valoare.” Afirmă Raluca Bădulescu.

Mireasa rebelă, Wanda, a optat pentru o rochie cu mai multe straturi de voal, și-a purtat jarteaua la vedere și a optat pentru un joben cu voaletă în locul tradiționalului voal.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Acest look i se potrivește de minune pentru că o caracterizează în totalitate, iar rujul roșu era fix pata de culoare necesară pentru a complimenta mulțimea de tatuaje ale artistei.

 

Această rochie însă, nu poate fi purtată de oricine pentru că impune, din cauza volumului, a cantității mari de tulle, o siluetă perfectă. Criticul de modă Raluca Bădulescu a numit-o pe Wanda una dintre cele mai frumoase mirese ale anului 2019, ba chiar ne-a spus: „Când am văzut-o la Teo, chiar m-am gândit că dacă aș fi avut o a treia rochia la nuntă, ar fi fost ceva în genul acesta!”.

Acum că am consemnat cele mai frumoase mirese ale anului 2019, abia așteptăm să vedem ce ne rezervă 2020, ce vedete vor îmbrăca rochia de mireasă și, cel mai important, ce rochii de mireasă vor alege să poarte!

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

A născut! Artista de la noi a devenit mamă în a doua zi de Crăciun!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Oana Roman, surpriză uriașă de Crăciun! Cu cine a petrecut sărbătorile

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies