Actrita Emma Watson a fost desemnata "Feminista Anului"


Actrita Emma Watson a fost desemnata

Actrita britanica Emma Watson, o adevarata eroina a luptei pentru drepturile femeilor, a fost desemnata "Feminista Anului", in urma unui sondaj.

 

Emma Watson, in varsta de 24 de ani, cunoscuta pentru rolul Hermione Granger din seria "Harry Potter", a devenit o adevarata eroina a luptei pentru drepturile femeilor dupa ce a sustinut un discurs privind egalitatea sexelor la lansarea unei campanii in acest sens la sediul Organizatiei Natiunilor Unite, in septembrie, scrie MEDIAFAX.
Actrita a atras aprecierea adeptilor feminismului din intreaga lume, cu ajutorul discusului sau privind drepturile egale si plata egala.
Watson a fost desemnata "Feminista Anului", invingand vedete ca actrita transgender Laverne Cox, jurnalista americana Rachel Maddow si cantaretele Beyonce si Cher.
În luna iulie, Emma Watson a devenit purtatoare de cuvant pentru U.N. Women, denumirea abreviata pentru The United Nations Entity for Gender Equality and the Empowerment of Women. Din aceasta postura, actrita britanica va milita pentru emanciparea tinerelor femei din lumea intreaga.
Ea va fi, de asemenea, purtator de cuvant al campaniei HeForShe, initiata de ONU cu scopul de a promova egalitatea dintre sexe.
Actrita sprijina de mai multi ani programele educationale pentru fete si a vizitat in acest scop tari precum Bangladesh si Zambia.

Emma Watson, in varsta de 24 de ani, cunoscuta pentru rolul Hermione Granger din seria "Harry Potter", a devenit o adevarata eroina a luptei pentru drepturile femeilor dupa ce a sustinut un discurs privind egalitatea sexelor la lansarea unei campanii in acest sens la sediul Organizatiei Natiunilor Unite, in septembrie, scrie MEDIAFAX.Actrita a atras aprecierea adeptilor feminismului din intreaga lume, cu ajutorul discusului sau privind drepturile egale si plata egala.

Watson a fost desemnata "Feminista Anului", invingand vedete ca actrita transgender Laverne Cox, jurnalista americana Rachel Maddow si cantaretele Beyonce si Cher.

În luna iulie, Emma Watson a devenit purtatoare de cuvant pentru U.N. Women, denumirea abreviata pentru The United Nations Entity for Gender Equality and the Empowerment of Women.
Din aceasta postura, actrita britanica va milita pentru emanciparea tinerelor femei din lumea intreaga. Ea va fi, de asemenea, purtator de cuvant al campaniei HeForShe, initiata de ONU cu scopul de a promova egalitatea dintre sexe.

Actrita sprijina de mai multi ani programele educationale pentru fete si a vizitat in acest scop tari precum Bangladesh si Zambia.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cabral a lipsit de la botezul fiului Adelei Popescu. Prezentatoarea TV nu s-a așteptat la acest gest din partea lui: „Ce om! Chiar m-am supărat pe el”

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

În acest weekend are loc st.ART, cel mai mare festival de muzică și artă stradală din centrul Capitalei

De ce să înlocuiești cafeaua de dimineață cu acest fruct. Cercetătorul Dan Vodnar îl recomandă cu încredere: „E o adevărată sursă de energie”

A fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață în 2015. David Beckham a împlinit 47 de ani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Bucurie mare în familia lui Dorian Popa: „Vine și al doilea copil”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri