Actriţa Cristina Cioran va deveni mămică la 43 de ani! Anunţul emoţionant al vedetei!


Cristina Cioran este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică.


In articol:

Cristina Cioran trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. Vedeta, în vârstă de 43 de ani, a dezvăluit că este însărcinată. Prezentatoarea Tv are o relație stabilă cu Alexandru Dobrescu de mai bine de 7 luni și se pare că vestea a adus o bucurie imensă în viața celor doi.

Cristina Cioran își pierduse speranța că ar mai putea rămâne însărcinată, însă se pare că rugăciunile i-au fost ascultate și o minune va veni în viața ei anul acesta.

„Sunt foarte emoționată și foarte foarte fericită. (…) Deși am 43 de ani, am ținut această sarcină atât de rapid… iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram mai sceptică”, a spus Cristina.

Cristina Cioran va deveni mămică la 43 de ani!

„Mi-am luat un test.. Am făcut testul și, pentru că eram la birou, i-am dat mesaj pe Whats App. S-a bucurat foarte, foarte, foarte tare. Voia să spună tuturor”, a continuat prezentatoarea Tv.

Citeste si: Cristina Cioran iubește din nou! Cine i-a furat inima, după ce s-a despărțit de Traian Văduva

Cristina Cioran: „Ar trebui să nasc în septembrie!”

Cristina Cioran este extrem de emoționată atunci când vorbește despre perioada în care va naște. Aceasta a mărturisit că urmează întocmai sfaturile doctoriței și că a început chiar un tratament cu hormoni.

„Este o sarcină dorită. Ne-am dorit pentru că este o relație foarte frumoasă și neașteptată, ne-am dorit fix asta, să facem și copii”, a mai spus.

Cristina Cioran va deveni mămică la 43 de ani!

„Mi se pare că viața mea va deveni din ce în ce mai frumoasă. Știu că va fi greu. Bine, și lunile astea trei au fost destul de grele. Dar abia le aștept și pe următoarele”, a adăugat Cristina Cioran.

Citeste si: Cristina Cioran, părăsită de Traian Văduva înainte de nuntă

 „Mamei nu-i venea să creadă. (…) Mama tot timpul mă întreba când îi fac un nepoțel, o nepoțică. După am sunat-o pe sora mea, care nu se oprea din țipat. Am intrat în trimestrul doi, sunt în 4 luni. Ar trebui să nasc în septembrie. (…) Cred că voi lua în greutate. Fac și un tratament cu hormoni, la indicația doctoriței mele”, a mai spus Cristina.

Cristina Cioran a vorbit și despre nuntă.

„Da, din start a fost și acesta planul [să ne căsătorim], chiar înainte să fie planul ăsta [sarcina]”.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Pufeh. „Dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții și obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins să acceptăm provocarea.”,

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Mesaje de 1 Decembrie 2022. “La mulți ani România, la mulți ani române, hai să încercăm să fim mai buni de ziua noastră!”

„Să mă ajute Dumnezeu." Liviu Vârciu, despre zvonul ca ar fi bolnav

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). "Mesajul meu pentru cei de pe internet este să mai lase telefonul ăla. Să pună mâna pe o carte, un film, o muzică nouă, un documentar, un om, un animal."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri