Actorul Paul Ipate, hărțuit pe rețelele de socializare. Cum a reacționat Jojo


Pentru nicio persoană publică nu este ușor atunci când este hărțuită în mediul online. Actorul Paul Ipate a avut un schimb de replici acide cu un individ care l-a înjosit pe rețelele de socializare, iar Jojo a avut un răspuns pentru el. Iată ce a avut de spus actrița!


In articol:

Un internaut i-a lăsat un mesaj foarte urât actorului, unde i-a scris despre soția lui că nu putea găsit un bărbat mai urât decât el între actori și că a observat că în general joacă roluri compatibile cu fizionomia.

„Să mă ierți, cred că nevastă-ta nu putea găsi vreodată alt bărbat mai urât ca tine între actori! Am observat că, în general, jucați roluri compatibile cu fizionomia, cu felul cum arătați... Arăți ciudat, joci roluri de ciudat ”, a fost unul dintre mesajele provocatoare expuse de Paul Ipate.

Artistul are un simț al umorului foarte dezvoltat, iar acesta nu a putut lipsi din răspunsul pe care I l-a oferit internautului.

El i-a spus că cel mai tare lucru la mesajul pe care i l-a dat este faptul că nu se poate hotărî dacă să îl ia la per-tu sau să îi vorbească respectuos.

„Cel mai tare la mesajul ăsta e faptul că nu te poți hotărî dacă să mă iei la per-tu sau să-mi vorbești respectuos, la persoana a doua plural. Așa că te iert”,

a fost răspunsul pe care Paul Ipate l-a oferit.

Ce a postat Paul Ipate pe rețelele de socializare

Mesajul lui Paul Ipate

[Sursa foto: Facebook]

Doar că lucrurile au scăpat de sub control și internautul l i-a transmis și alte mesaje în care i s-a adresat lui Paul Ipate cu apelativul „maimuțel”. Artistul i-a spus faptul că îi place apelativul și chiar are de gând să îl păstreze.

Jojo nu a putut lipsi din acest conflict și a sărit în apărarea soțului ei cu versuri: „ S-a trezit judector/ Un poet… cam amator/ Cu condeiu’-înveninat/ El de un actor s-a luat/ Că-i ciudat, că-i maimuțel/ Că-i urat ca vai de el/ Nu s-a uitat în oglindă/ Înainte să se-ntindă…/ De-o fi una, de-o fi alta/ Bucuroși le-om duce toate/ Precum zice Eminescu…/ Cu umor sau cum se poate/ Ură, bârfă, răutate/ Nesimțire cu de toate/ Noi le acceptam pe toate/ Că doar este libertate/ Și-uite așa-zisul poet/ Neavând nimic concret/ De transmis sau comentat/ În mocirlă s-a băgat/ Scuturați-vă condeiul de noroi/ Căci e pacat…/ Pentr-un om asa școlit/ Să arunce cu ra**t/ Și lăsați ca bunătatea/ În toate să vă cuprindă…/ Și-nainte de-orice comment/ Mai uitați-vă-n oglindă!

Semnat: Soția unui “maimuțel”, a fost mesajul transmis de Jojo.

Jojo a sărit în apărarea soțului, cu versuri

Jojo

Jojo a sărit în apărarea soțului, după ce un internaut a început un conflict pe rețelele de socializare 

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „E foarte ciudat” Cătălina Grama își schimbă numele de scenă. De ce vrea vedeta să scape de apelativul Jojo

Cine este bărbatul care a început conflictul

Versurile nu sunt întâmplătoare, deoarece individul care a început acest conflict este un bărbat din Suceava care postează versuri compuse chiar de el.

Fanii celor doi actori nu au rămas indiferenți. În urma mesajelor de susținere, actorul le-a scris că nu se aștepta la asemenea reacții și că se simte măgulit.

„Nu mă așteptam la așa reacții. Mă simt măgulit și vă mulțumesc pentru toate vorbele frumoase. Ați pus presiune pe mine acum. Vă mulțumesc. Cât despre om, nu m-a afectat în niciun fel, doar mă macină această curiozitate de ceva timp. De ce să zici sau să scrii ceva care nu ajută pe nimeni la nimic și care nu e nici productiv?”, a spus actorul. 

Citeste si: Cătălina Grama-Jojo și Diana Dumitrescu, îndrăgitele vedete ale noului serial de comedie urbană “Strada Speranței”, mărturisiri în platoul Știrilor Kanal D

Citeste si: Jojo are coronavirus?! A intrat în contact cu Marcel Pavel și chiar ea a făcut anunțul!

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

„E foarte ciudat” Cătălina Grama își schimbă numele de scenă. De ce vrea vedeta să scape de apelativul Jojo

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Jojo a ajuns la pat: „Chiar nu sunt în stare...”

Jojo, apel disperat pe Facebook, cu masca pe față: „Vă rog...”

Rinoplastia, între urgență medicală și înfrumusețare! "Rinoplastia este intervenția cu cea mai mare rata de reintervenție."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri