Actorul Claudiu Bleonț vine duminică la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Actorul Claudiu Bleonț vine duminică la
Actorul Claudiu Bleonț vine duminică la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Claudiu Bleonț este un nume consacrat în lumea teatrului și a cinematografiei românești, cu o carieră impresionantă ce se întinde pe parcursul a peste patru decenii.

Renumit pentru lipsa de inhibiții și abordările sale îndrăznețe, Claudiu Bleonț a fost adesea numit "actorul extremelor". De-a lungul carierei sale, a colaborat cu regizori de prestigiu, interpretând roluri principale în filme de referință și participând la producții internaționale.

Pe lângă realizările sale profesionale, Claudiu Bleonț are o viață personală la fel de interesantă. În prezent, actorul se află la a patra căsătorie și are o fiică.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" promite să dezvăluie aspecte inedite din viața și cariera actorului, oferind telespectatorilor o incursiune profundă în universul acestui artist complex și talentat. Cu sinceritate și deschidere, Claudiu Bleonț va răspunde celor 40 de întrebări provocatoare, împărtășind experiențe și reflecții personale.

“Al cui este astăzi Claudiu Bleonț?”, “Cum ati reusit să terminați penultimul facultatea?”, “Ce nu ati face niciodata pe scenă?”, “Ati fost un Nicolae Ceaușescu bun?”, “Ati regretat vreodată ca v-ați bătut în ring cu Savarina?”, “Ati agresat-o pe Nadine?”, “Cât fac 6+6:6?”, “Cât de nebun este Claudiu Bleonț?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate actorului in editia de duminică a emisiunii “40 de întrebari cu Denise Rifai”.

Nu ratați o întâlnire de excepție cu unul dintre cei mai versatili actori români, duminică, 2 iunie, la ora 23:30, numai la Kanal D!Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Oana Lis, dezvăluiri dureroase despre părinții săi: „Mama m-a abandonat. La noi era o familie tradițională. Femeia tăcea din gură. Dacă nu tăcea din gură, era posibil să ia bătaie.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies