Actorul Claudiu Bleonț vine duminică la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Actorul Claudiu Bleonț vine duminică la
Actorul Claudiu Bleonț vine duminică la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Claudiu Bleonț este un nume consacrat în lumea teatrului și a cinematografiei românești, cu o carieră impresionantă ce se întinde pe parcursul a peste patru decenii.

Renumit pentru lipsa de inhibiții și abordările sale îndrăznețe, Claudiu Bleonț a fost adesea numit "actorul extremelor". De-a lungul carierei sale, a colaborat cu regizori de prestigiu, interpretând roluri principale în filme de referință și participând la producții internaționale.

Pe lângă realizările sale profesionale, Claudiu Bleonț are o viață personală la fel de interesantă. În prezent, actorul se află la a patra căsătorie și are o fiică.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" promite să dezvăluie aspecte inedite din viața și cariera actorului, oferind telespectatorilor o incursiune profundă în universul acestui artist complex și talentat. Cu sinceritate și deschidere, Claudiu Bleonț va răspunde celor 40 de întrebări provocatoare, împărtășind experiențe și reflecții personale.

“Al cui este astăzi Claudiu Bleonț?”, “Cum ati reusit să terminați penultimul facultatea?”, “Ce nu ati face niciodata pe scenă?”, “Ati fost un Nicolae Ceaușescu bun?”, “Ati regretat vreodată ca v-ați bătut în ring cu Savarina?”, “Ati agresat-o pe Nadine?”, “Cât fac 6+6:6?”, “Cât de nebun este Claudiu Bleonț?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate actorului in editia de duminică a emisiunii “40 de întrebari cu Denise Rifai”.

Nu ratați o întâlnire de excepție cu unul dintre cei mai versatili actori români, duminică, 2 iunie, la ora 23:30, numai la Kanal D!



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Călătorie în Sanliurfa, Turcia, una dintre cele mai importante leagăne ale civilizației Astăzi, de la ora la 14:30, în “ROventura”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Andrei Bănuță, despre sacrificiile pe care tatăl său le-a făcut ca el să poată să lanseze prima piesă: „Am dat aurul la amanet, tot aurul din casă. Am împrumutat bani.”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies