Actorul Claudiu Bleonț vine duminică la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Actorul Claudiu Bleonț vine duminică la
Actorul Claudiu Bleonț vine duminică la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Claudiu Bleonț este un nume consacrat în lumea teatrului și a cinematografiei românești, cu o carieră impresionantă ce se întinde pe parcursul a peste patru decenii.

Renumit pentru lipsa de inhibiții și abordările sale îndrăznețe, Claudiu Bleonț a fost adesea numit "actorul extremelor". De-a lungul carierei sale, a colaborat cu regizori de prestigiu, interpretând roluri principale în filme de referință și participând la producții internaționale.

Pe lângă realizările sale profesionale, Claudiu Bleonț are o viață personală la fel de interesantă. În prezent, actorul se află la a patra căsătorie și are o fiică.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" promite să dezvăluie aspecte inedite din viața și cariera actorului, oferind telespectatorilor o incursiune profundă în universul acestui artist complex și talentat. Cu sinceritate și deschidere, Claudiu Bleonț va răspunde celor 40 de întrebări provocatoare, împărtășind experiențe și reflecții personale.

“Al cui este astăzi Claudiu Bleonț?”, “Cum ati reusit să terminați penultimul facultatea?”, “Ce nu ati face niciodata pe scenă?”, “Ati fost un Nicolae Ceaușescu bun?”, “Ati regretat vreodată ca v-ați bătut în ring cu Savarina?”, “Ati agresat-o pe Nadine?”, “Cât fac 6+6:6?”, “Cât de nebun este Claudiu Bleonț?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate actorului in editia de duminică a emisiunii “40 de întrebari cu Denise Rifai”.

Nu ratați o întâlnire de excepție cu unul dintre cei mai versatili actori români, duminică, 2 iunie, la ora 23:30, numai la Kanal D!Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Pembe descoperă secretul soțului său

Imagini BOMBĂ cu Lia Olguța Vasilescu din tinerețe! Înaltă, slabă, cu părul lung și...Pozele au scăpat pe net

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Cine este femeia găsită moartă într-o parcare? Ipoteza șocantă luată în calcul de anchetatori

8 ținute pe care să le porți în vacanța din Italia. Articolele vestimentare care vor face să pari din peisaj

Locul în care s-ar putea afla trupul lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia. Fotografia care a stârnit îngrijorarea salvatorilor: „În prezent este acoperit cu șase metri de apă”

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies