Acestea sunt bijuteriile de suflet ale Oanei Roman. Uite cum arată inelul de logodnă si verigheta vedetei. „Mi-a spus din prima că o să fiu mama copiilor lui


Oana Roman a avut perioade în care a trăit în lux, dar şi momente când, după cum chiar ea a declarat, nu a stat pe roze din punct de vedere financiar.

Vedeta recunoaşte însă că are o apetenţă pentru obiectele de valoare, dar cele pe care le preţuieşte cel mai mult au şi o mare însemnătate sentimentală pentru ea.

Fosta prezentatoare tv are o sumedenie de bijuterii din metale preţioase, dar doar două dintre ele îi trezesc cele mai frumoase amintiri şi, de fiecare dată când le priveşte, îi vine să îşi strângă soţul în braţe.

Vorbim desigur despre inelul de logodnă din aur alb, cu diamant, pe care Marius i l-a dăruit pe 13 decembrie, lângă bradul de Crăciun, în urmă cu cinci ani, şi despre verigheta ei cu mai multe diamante.

Oana Roman si soţul ei, dezvăluiri despre relaţia lor.

"Eu cu Marius comunicăm telepatic. Această relaţie a început fară ca cineva să ne dea vreo şansă.

Cred ca nici noi nu ne-am dat vreo şansă. Eu am simţit de la început că există o legătură puternică între noi. Marius mi-a spus din prima că o să fiu mama copiilor lui. Am visat că o să am o fetiţă pe care o sa o cheme Maria Isabela. Marius este un băiat de cartier şi a crescut într-o lume destul de dură. Când alţii petreceau, el stătea acasă şi schimba scutece şi pansamente",
a declarat, recent, Oana, despre jumătatea ei.

Ei bine, ei sunt dovada vie că extremele se atrag, că nu există dragoste fără suişuri şi coborâşuri, dar că iubirea, înţelegerea şi dorinţa de a-şi creşte şi educa fiica împreună sunt invincibile.

"Cu Marius e greu, foarte greu, pentru că el se lasă greu împăcat. Aşa stă de încruntat şi supărat, nu vorbeşte şi nu zice nimic.

Dar, am ajuns eu la concluzia că dacă îl las în pace şi nu spun nimic, într-o zi, două, îi trece. Nu-l mai scărmăn, îl las în pace să-şi revina el. Am stat şi mai mult de două zile certaţi”, ne-a declarat Oana Roman.

De cealaltă parte, soţul îndrăgitei vedete ne-a povestit că femeia iubită este vulcanică, dar deloc ranchiunoasă. Se pare că Oana nu ţine la supărare.

“Ea se supără pe moment, iar după ce trec 15-20 de minute, tot ea vine cu împăcatul. Oana aşa este, când se supără, se supără pe moment şi după cinci minute vine să-ţi strângă mâna. Am învăţat însă că trebuie să fiu înţelegător când vine vorba despre cea mai apropiată persoană din viaţa mea!”, a dezvăluit Marius Elisei în timp ce îşi privea soţia pe care se vede că o adoră. 


Abonează-te pe

Citește și:

Cât costă o noapte de cazare la hotelul lui Cristi Borcea. Suma incredibilă pe care trebuie să o plătească turiștii

Monica Tatoiu, anunț tulburător despre moarte! Care este ultima ei dorință 😔

Cu ce asortăm culoarea verde. Idei de ținute frumoase cu diverse nuanțe de verde

99 Mesaje de Sfinţii Petru şi Pavel 2022. „Cu ocazia Sfinților Petru și Pavel vă urez sănătate, fericire și multe realizări profesionale. La mulți ani!”

„Nu aveam laptop sau internet”. Ce notă a luat la BAC Anda Călin, partenera lui Liviu Vârciu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Știm amândouă că nu va fi simplu”. Ce note a obținut Eliza Iliescu la Bacalaureat 2022
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri