„Aceste lucruri acasă sunt imposibil de făcut” Condițiile în care trăiește mama Oanei Roman în azil


Oama Roman a vorbit despre condițiile pe care le are Mioara Roman la centrul de bătrâni.


In articol:

Oana Roman a luat decizia de a o duce pe mama sa, Mioara Roman la un centru de bătrâni pentru a-și petrece bătrânețea sub supravegherea și îngrijirea persoanelor autorizate.

De când a făcut acest detaliu public, vedeta a fost aspru criticată de fanii săi pe rețelele de socializare, acuzând-o că și-a dus mama la azil pentru a scăpa de ea.

Oana Roman a vorbit însă deschis despre starea de sănătate a mamei sale și condițiile în care trăiește acolo. Fiica lui Petre Roman le-a explicat admiratorilor ei că mama sa trăiește în condiții foarte bune și că nu îi lipsește absolut nimic la centrul de bătrâni.

În ce condiții trăiește Mioara Roman

Citește si: „Greul abia acum începe” Mama Oanei Roman, în stare gravă de sănătate

Azilul unde trăiește Mioara Roman

Oana Roman își vizitează mama des la centrul de bătrâni, interesându-se constant de starea ei de sănătate, dar și de grija pe care întreg personalul centrului i-o poartă. Astfel, Oana a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram, impresii cu privire la grija pe care angajații o au față de bătrâni, dar și de condițiile pe care le oferă acestora Am ajuns acasă și m-am pus să citesc un pic, dar înainte de asta voiam să vorbim despre faptul că am fost astăzi la mama, evident, cum am aterizat m-am dus direct la

ea și, când am ajuns, eu niciodată nu anunț când mă duc, am găsit-o cu 2 Khinetoterapeute, cu infirmiera, cu asistenta și cu doctorița geristă care urma să-i ia tensiunea, glicemia și restul. Fetele de kinetoterapie făceau cu ea exercițiile și mobilizarea, infirmiera făcuse curățenia, o schimbase și era totul nou și voiam să vă spun, mai ales celor care contestă această decizie pe care eu am luat-o referitoare la mama, că aceste lucruri acasă sunt imposibil de făcut, să ai atât de mult personal calificat pentru grija cuiva acasă este imposibil.” a spus Oana Roman în mediul online.

Mioara Roman, internată la un centru de lux

Citește si: „Cât de multă ignoranță și neștiință” Oana Roman, mesaj dur pe internet despre decesul Reginei Elisabeta a II-a

Azilul unde trăiește Mioara Roman

Bineînțeles că Oana Roman nu putea alege pentru mama ei altceva decât un centru de bătrâni de lux. Fosta soție a lui Petre Roman locuiește acum într-un centru de bătrâni lux, costurile încadrându-se între 2 500 și 4 000 de euro în fiecare lună.

Azilul unde trăiește Mioara Roman


Abonează-te pe

Citește și:

„Să aibă parte de trei generații de boli.” Gheorghe Dincă, blesteme pentru cei care l-au condamnat la închisoare

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Am rămas fără”. Larisa Udilă, despre problemele de sănătate

Când se acordă ajutorul de energie și cât va fi. Care sunt pensionarii care beneficiază de acest sprijin

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri