5 ZODII vor avea CEL MAI BUN FEBRUARIE 2019. LA CE VOR AVEA NOROC!

5 ZODII vor avea CEL MAI BUN FEBRUARIE 2019. LA CE VOR AVEA NOROC!
5 ZODII vor avea CEL MAI BUN FEBRUARIE 2019. LA CE VOR AVEA NOROC!

Cu pasi repezi ne indreptam spre finalul primei luni a anului 2019. Ianuarie nu ne-a dat ragazul sa ne odihnim dupa finalul anului 2018 si petrecerile de sezon, pentru ca sistemul solar ne-a luat tare din prima zi a anului!

Marte, planeta energiei si actiunii, a intrat din 1 ianuarie in Berbec, semnul pe care il coordoneaza, deci energie si actiune maxima pentru toata lumea.
Uranus, planeta imprevizibilitatii si schimbarilor socante de viata, a iesit din retrograd pe 6 ianuarie, alaturandu-se celorlalte planete ale sistemului solar care sunt in miscare directa. Iesirea lui Uranus din retrograd a marcat doua mari fenomene: pe de-o parte faptul ca pana in martie 2019 suntem fara nicio planeta retrograda, primind o sansa unica pe acest an.

Afla ce aduce major pentru zodia ta acest context! Pe de alta parte, Uranus isi continua ultimele doua luni in Berbec, tranzit ce dureaza din 2011 si care se va mai repeta tocmai in 2099! Ultima reprezentatie Uranus in Berbec se joaca pana in martie, cand Uranus intra in Taur pana in 2026! Afla ce aduce zodiei tale ultima runda al rebelului Uranus in Berbec!

Citeste si: Raluca Bădulescu, specialistul Kfetele pe FASHION: Ce să purtăm şi ce să evităm să purtăm în cazul siluetelor mai plinuţe

 

Ca si cum nu era destul, ianuarie a dat startul sezonului eclipselor 2019, cu eclipsa partiala de Soare in Capricorn din 6 ianuarie si cu eclipsa totala de Luna plina sangerie in Leu din 21 ianuarie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Aceste eclipse ne-au introdus rapid intr-o lume noua, ne-au indreptat capetele – chiar fortat – spre viitor, apoi ne-au pus sa ne confruntam cu realitatea curenta ca sa vedem ce este nevoie sa restructuram. Eclipsa totala lunara din 21 ianuarie a fost ultima din seria celor din Leu-Varsator ce dureaza din 2016.

A fost, practic, o validare din Cosmos ca misiunea noastra unica in lume are permisiunea de a inflori. Acum are fiecare dintre noi mai mare claritate ce sa faca si de ce este aici.

Februarie va continua puternica energie a lunii ianuarie si va aduce alte evenimente astrale ce vor fi prezentate, impreuna cu influentele sale asupra tuturor zodiilor, in Horoscopul lunii februarie 2019.

Privind pe gaura cheii spre astrologia lunii februarie 2019, exista 5 zodii ce vor avea norocul sa fie fata in fata cu oportunitati.

Vor fi ele capabile sa le vada si sa le foloseasca? Se vor putea bucura de ele, le vor putea pune la treaba in folosul lor?
Nu inseamna ca aceste 5 zodii nu vor avea parte de provocarile lor de viata insa vor avea capacitatea sa radieze energie pozitiva si vorbele sau faptele altora nu ii vor afecta (asa de mult).

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Citeste si: FASHION by Cătălin Botezatu pentru Kfetele.ro: Secretele ţinutelor de ceremonie dezvăluite de Cătălin Botezatu


BERBECUL

Dragostea este in aer si trebuie sa iti mentii ochii deschisi pentru ea. Daca esti singur, sunt mari sanse ca cineva nou sa se indrepte spre viata ta si sa intre direct in ea. Daca esti deja comis intr-o relatie, partenerul s-ar putea decide sa fie de asa natura cu tine incat sa iti ia presul de sub picioare prin actiunile sale, in sensul bun, desigur.

Orice se poate intampla si nu trebuie sa te inchizi in fata oportunitatilor din fata ta. Da-ti o pauza de la munca si permite romantismului sa infloreasca si vezi ce aduce diferit in viata ta.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Rețeta de merdenele de casă a Roxanei Blenche: „Hai să facem o merdenea absolut delicioasă!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies