Aceste 5 zodii se razbuna cu orice pret! Nu uita niciodata ce le-ai facut

Aceste 5 zodii se razbuna cu orice pret! Nu uita niciodata ce le-ai facut

Aceste zodii sunt cele mai mari adepte ale răzbunării. Fie că acţionează în pripă, fie că sunt meticuloase, ele vor să se răzbune cu orice preţ, iar succesul lor să fie unul răsunător.

Berbecii

Sunt temperamentali, astfel că dacă i-ai supărat, vor reacţiona pe loc. Te vor invita direct pe câmpul de luptă. Iubesc competiţia de orice fel, mai ales dacă e una publică şi au ocazia să te învingă în faţa tuturor.

E cea mai dulce răzbunare pentru ei. Vor da totul în acea luptă, chiar dacă furia lor e un foc de paie. Sunt siguri că te-au lovit unde doare cel mai tare, şi nici nu le mai pasă dacă au vreun câştig sau nu. Pentru ei nu contează miza, ci doar faptul că tu eşti cel care pierde. Doar atunci vor simţi că ai plătit pentru ce le-ai făcut.

Leii

Dacă le-ai trădat încrederea sau le-ai călcat în picioare onoarea, se vor asigura că nu o vei mai face a doua oară. Vor face tot posibilul să fii exclus din grupurile lor, ca să nu le mai apari vreodată în faţa ochilor. Furia lor năvăleşte ca o furtună, distrugând totul în cale. Nici să nu te gândeşti că le va trece până la urmă.

Sau că te vor ierta. Dacă le-ai fost prieten, nu vei mai exista pentru ei. Cât sunt ei de puternici, dacă sunt răniţi, nu-şi revin cu uşurinţă şi îi alungă fară milă pe cei care i-au făcut să sufere. Dacă te-ai bucurat de o poziţie bună în echipa lor, toate meritele îţi vor fi anulate.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.

 Citește și:

Horoscop Minerva pentru IULIE si AUGUST 2018. Doua zodii carora li se schimba radical DESTINUL! Le pune Dumnezeu mana in cap!

Horoscopul saptamanii 26 iunie - 1 iulie, cu Camelia Patrascanu. O zodie va suferi cumplit! Zile grele o asteapta

ego.ro În ce să înmoi prosoapele de bucătărie murdare, înainte de a le spăla la mașină. Metoda secretă a bunicii

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Dezvăluirea halucinantă care i-a lăsat muți de uimire pe procurori. Daniel Balaciu, motivul pentru care nu a chemat ambulanța când Dana Roba zăcea într-o baltă de sânge

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Laçin Tilmen din serialul Secrete de familie, o soție fericită și o mamă împlinită, în viața reală! Iată cine este soțul celebrei actrițe Nilgün Türksever

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies