Acesta este remediul perfect pentru mahmureala! Uite de ce trebuie sa il consumi!

Acesta este remediul perfect pentru mahmureala! Uite de ce trebuie sa il consumi!

Sucul de pepene galben şi verde reprezintă un bun remediu pentru tratarea mahmurelii, această băutură fiind bogată în vitamine şi minerale.

 

Mello, un suc ce va fi lansat în Marea Britanie, este realizat din pepene presat şi nu are alte ingrediente. Sucul nu conţine apă, îndulcitori sau alte substanţe conservante, având un număr redus de calorii şi multe vitamine şi minerale.
Sucul de pepene conţine vitamina A şi C, esenţiale pentru sănătatea părului, dar şi a pielii, şi potasiu, care ajută la scăderea tensiunii arteriale.
De asemenea, producătorii acestui produs au spus că băutura lor este foarte bună pentru a fi consumată după orele petrecute în sala de gimnastică şi "tratează" mahmureala.
Rose Aldean, cea care a creat această marcă, a petrecut un an pentru a transforma sucul realizat acasă într-un produs viabil pentru vânzarea în supermarket. Astfel, ea a descoperit că HPP, procesare la presiune înaltă, este cea mai bună metodă pentru producerea acestui suc.
Sucul nu este produs cu ajutorul pasteurizării la temperatură înaltă, o metodă care poate distruge vitaminele, minerale şi enzimele ce se regăsesc în fruct. De asemenea, acest suc nu este produs prin metoda presării la rece, care de cele mai multe ori are nevoie de aditivi pentru a stopa deteriorarea fructelor.
Sursa: wowbiz.ro

Mello, un suc ce va fi lansat în Marea Britanie, este realizat din pepene presat şi nu are alte ingrediente. Sucul nu conţine apă, îndulcitori sau alte substanţe conservante, având un număr redus de calorii şi multe vitamine şi minerale.

Sucul de pepene conţine vitamina A şi C, esenţiale pentru sănătatea părului, dar şi a pielii, şi potasiu, care ajută la scăderea tensiunii arteriale.

De asemenea, producătorii acestui produs au spus că băutura lor este foarte bună pentru a fi consumată după orele petrecute în sala de gimnastică şi "tratează" mahmureala.



Rose Aldean, cea care a creat această marcă, a petrecut un an pentru a transforma sucul realizat acasă într-un produs viabil pentru vânzarea în supermarket. Astfel, ea a descoperit că HPP, procesare la presiune înaltă, este cea mai bună metodă pentru producerea acestui suc.

Sucul nu este produs cu ajutorul pasteurizării la temperatură înaltă, o metodă care poate distruge vitaminele, minerale şi enzimele ce se regăsesc în fruct. De asemenea, acest suc nu este produs prin metoda presării la rece, care de cele mai multe ori are nevoie de aditivi pentru a stopa deteriorarea fructelor.

Sursa: wowbiz.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Mihai Gâdea, amintiri din copilărie și adolescență „Nu eram cuminte”

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Fanii emisiunii Casa Iubirii sunt în șoc după aceste declarații INCENDIARE: "Vreau să înțelegeți că...". Ce a putut să spună Roberta despre participarea ei, dar și despre două dintre concurentele din acest sezon: "Puteam să ies câștigătoare"

Mirabela Dauer, deschisă, dar emoționată cu privire la boala de care a suferit! În ce sau în cine și-a pus aceasta bazele, în toată acea perioadă dificilă? "Am învățat să nu mai ofer atât de mult suflet!"

El a fost și va rămâne marea iubire a celebrei Hande Ataizi, care joacă rolul Cana în serialul "Fata de la fereastră"! Iată cu cine a fost căsătorită îndrăgita actriță

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru