Fiecare dintre noi am auzit de antioxidanti si de rolul pe care il au acestia in mentinerea sanatatii intregului organism, dar cati dintre noi suntem cei care am auzit pana acum de parintele tuturor antioxidantilor?
Acesta este unul dintre secretele care pot contribui la prevenirea cancerului, afectiunilor cardiovasculare, bolilor de inima, afectiunilor neurologice si a unui numar foarte mare de probleme de sanatate. Cu toate ca acest antioxidant a fost studiat in profunzime, foarte multi dintre noi si chiar foarte putini dintre medici sunt cei care cunosc indeajuns de multe in legatura cu adresarea deficientelor.
Desigur, vorbim despre glutation.
Acesta antioxidant este un detoxifiant foarte puternic, un stalp de temelie al sanatatii intregului organism si este un element esential pentru o viata sanatoasa. Cu toate ca organismul produce in mod normal acest antioxidant, alegerile alimentare de o foarte slaba calitate, poluarea, mediile toxice, stresul, infectiile si radiatiile, diminueaza intr-o foarte mare masura productia naturala de glutation.
lutationul este o molecula simpla produsa in mod natural de organismul uman, in orice moment.
Acesta este alcatuit din trei blocuri de proteine sau aminoacizi – cisteina, glicina si glutamina.
Iata cateva dintre sursele alimentare importante care contin fie glutation, fie precursori ai sai, cei care pot sprijini productia naturala de glutation.
• Broccoli
• Varza de Bruxelles
• Varza
• Conopida
• Avocado
• Piersici
• Pepene verde
• Scortisoara
• Nucsoara
• Rosii
• Mazare
• Usturoi
• Ceapa
• Ardei gras
Sursa: e-dimineata.ro
Acesta este unul dintre secretele care pot contribui la prevenirea cancerului, afectiunilor cardiovasculare, bolilor de inima, afectiunilor neurologice si a unui numar foarte mare de probleme de sanatate.
Cu toate ca acest antioxidant a fost studiat in profunzime, foarte multi dintre noi si chiar foarte putini dintre medici sunt cei care cunosc indeajuns de multe in legatura cu adresarea deficientelor.
Desigur, vorbim despre glutation. Acesta antioxidant este un detoxifiant foarte puternic, un stalp de temelie al sanatatii intregului organism si este un element esential pentru o viata sanatoasa. Cu toate ca organismul produce in mod normal acest antioxidant, alegerile alimentare de o foarte slaba calitate, poluarea, mediile toxice, stresul, infectiile si radiatiile, diminueaza intr-o foarte mare masura productia naturala de glutation.
lutationul este o molecula simpla produsa in mod natural de organismul uman, in orice moment. Acesta este alcatuit din trei blocuri de proteine sau aminoacizi – cisteina, glicina si glutamina.
Iata cateva dintre sursele alimentare importante care contin fie glutation, fie precursori ai sai, cei care pot sprijini productia naturala de glutation.
• Broccoli
• Varza de Bruxelles
• Varza
• Conopida
• Avocado
• Piersici
• Pepene verde
• Scortisoara
• Nucsoara
• Turmeric
• Rosii
• Mazare
• Usturoi
• Ceapa
• Ardei gras
Sursa:
e-dimineata.ro Citeste si: Negii sau verucile: tipuri si tratament
Citeste si: Bombă în showbiz! Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache și Sore, cel mai nou cuplu? Cum s-au afișat cei doi la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol- radioimpuls.ro