Acesta este adevarul despre deochi! Uite cum ne ferim de el!


Acesta este adevarul despre deochi! Uite cum ne ferim de el!

Mai mult de jumatate din romani sunt convinsi ca anumite persoane le pot provoca stari de rau doar privindu-i cu admiratie ori cu invidie si ca „Tatal Nostru“ ii scapa de deochi.

 

Sunt multi cei care pun durerile de cap pe seama deochiului, dar nu orice migrena este data de privirile rautacioase. Cea din deochi are cauze inexplicabile, apare brusc, nu cedeaza la medicamente si este de multe ori insotita de o stare de neliniste.
Stiinta nu neaga intru totul existenta deochiului. Psihiatrul american Colin A. Ross spunea, in urma cu cativa ani, ca ochii emit energie electromagnetica, iar oamenii o pot percepe atunci cand se privesc fix.
El chiar a reusit sa capteze si sa masoare aceasta energie intr-un experiment, cu ajutorul unor instrumente speciale, dar care nu au fost brevetate deocamdata. Potrivit studiului sau, ochii emit unde electromagnetice cu o frecventa care variaza intre 1 si 40 de Hertzi. Deochiul nu este nicidecum o superstitie, ci stiinta pura, spune psihiatrul american.
Si mai curios este ca simptomele dispar imediat ce se rosteste o rugaciune sau un descantec impotriva deochiului. „Tatal Nostru“ soptit de trei ori si insotit de un masaj pe frunte este remediul la care apeleaza majoritatea romanilor cand simt ca au atras deochiul.
Superstitii vechi spun ca nu oricine poate sa deoache, oricat de invidios ar fi si oricat de rea i-ar fi inima. Se crede ca persoanele care deoache sunt inzestrate cu un har  si anume au abilitatea innascuta de a transmite vibratii negative sau curenti bioenergetici, concentrandu-si privirea asupra celorlalti.
Daca vrei sa te pazesti de deochi, sa nu privesti niciodata insistent o persoana, indiferent ce culoare ar avea ochii, spune credinta populara.
Bebelusii sunt cel mai usor de „vatamat“ cu privirea si tocmai de aceea, multe dintre metodele de protectie impotriva deochiului ii vizeaza pe ei. Chiar si in zilele noastre, in unele maternitati, bebelusilor li se leaga o ata rosie la mana, stiut fiind ca aceasta culoare tine toate relele departe.

Sunt multi cei care pun durerile de cap pe seama deochiului, dar nu orice migrena este data de privirile rautacioase. Cea din deochi are cauze inexplicabile, apare brusc, nu cedeaza la medicamente si este de multe ori insotita de o stare de neliniste.Stiinta nu neaga intru totul existenta deochiului. Psihiatrul american Colin A. Ross spunea, in urma cu cativa ani, ca ochii emit energie electromagnetica, iar oamenii o pot percepe atunci cand se privesc fix. El chiar a reusit sa capteze si sa masoare aceasta energie intr-un experiment, cu ajutorul unor instrumente speciale, dar care nu au fost brevetate deocamdata. Potrivit studiului sau, ochii emit unde electromagnetice cu o frecventa care variaza intre 1 si 40 de Hertzi. Deochiul nu este nicidecum o superstitie, ci stiinta pura, spune psihiatrul american.


Si mai curios este ca simptomele dispar imediat ce se rosteste o rugaciune sau un descantec impotriva deochiului. „Tatal Nostru“ soptit de trei ori si insotit de un masaj pe frunte este remediul la care apeleaza majoritatea romanilor cand simt ca au atras deochiul.

Daca vrei sa te pazesti de deochi, sa nu privesti niciodata insistent o persoana, indiferent ce culoare ar avea ochii, spune credinta populara. Bebelusii sunt cel mai usor de „vatamat“ cu privirea si tocmai de aceea, multe dintre metodele de protectie impotriva deochiului ii vizeaza pe ei. Chiar si in zilele noastre, in unele maternitati, bebelusilor li se leaga o ata rosie la mana, stiut fiind ca aceasta culoare tine toate relele departe.

Sursa

 


Abonează-te pe

Citește și:

Trei semne care îți arată că ești abuzat emoțional. Cum depistezi abuzatorul?

Cum făceau amor femeile în URSS. Practica șochează și acum!

MESAJE de 8 MARTIE 2021: Urări și felicitări pentru femeile dragi vouă! Surprinde-ți mama, iubita, bunica, soacra, FIICA, sora, soția, amanta, șefa sau colega cu un mesaj de...

Rețetă de pâine neagră pe care o poți face rapid și ușor acasă

8 MARTIE 2021. IDEI de cadouri pentru femei: Topul cel mai bune idei de cadouri pentru mamă, iubită, bunică, soacră, soră, soție, FIICĂ, șefă sau colegă de 08.03.2021!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic marți, 9 martie 2021! Află ce zodie poate ieși dintr-o afacere, relație de cuplu sau colaborare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri