In ultimii 30 de ani, numarul romanilor care sufera de pietre la rinichi a crescut ingrijorator de mult iar un nou studiu arata ca este foarte probabil ca, pe viitor, situatia sa se inrautateasca.
Rinichii sunt organe vitale pentru organismul nostru. Rinchii filtreaza sangele de toxine, fiind unele din organele principale responsabile de detoxifiere.
Rinichii secreta si hormoni foarte importanti in mentinerea presiunii sangelui si tot ei raspund de metabolismul vitaminei D, o vitamina esentiala in absorbtia calciului in organism.
De aceea detoxifierea rinichilor este deosebit de importanta in mentinerea sanatatii.
Suc pentru Sanatatea Rinichilor cu Crucifere
Legumele din familia cruciferelor sunt adevarate minuni pentru sanatate (varza, riichi, broccoli, gulie etc.).
In acest suc destinat curatarii rinichilor vom avea nevoie de:
- o felie de varza rosie (taiem varza precum pepenele si folosim o felie)
un sfert de ridichie neagra
- o telina medie
Se pun la blender ingredientele, apoi sucul obtinut va fi consumat in timpul zilei, intre mese. Sucul se consuma imediat dupa preparare, la cateva ore pierzandu-si din proprietati.
Nu va graiti sa beti acest suc, ci consumati-l lent.
Daca suferiti de gastrita sau iodul va este contraindicat (de exemplu in unele boli de iroida), evitati acest suc.
Sursa: Frunza-verde.ro
Rinichii sunt organe vitale pentru organismul nostru. Rinchii filtreaza sangele de toxine, fiind unele din organele principale responsabile de detoxifiere.Rinichii secreta si hormoni foarte importanti in mentinerea presiunii sangelui si tot ei raspund de metabolismul vitaminei D, o vitamina esentiala in absorbtia calciului in organism.
De aceea detoxifierea rinichilor este deosebit de importanta in mentinerea sanatatii.
Suc pentru Sanatatea Rinichilor cu Crucifere Legumele din familia cruciferelor sunt adevarate minuni pentru sanatate (varza, riichi, broccoli, gulie etc.). In acest suc destinat curatarii rinichilor vom avea nevoie de:
- o felie de varza rosie (taiem varza precum pepenele si folosim o felie)
un sfert de ridichie neagra
- o telina medie
Se pun la blender ingredientele, apoi sucul obtinut va fi consumat in timpul zilei, intre mese.
Sucul se consuma imediat dupa preparare, la cateva ore pierzandu-si din proprietati. Nu va graiti sa beti acest suc, ci consumati-l lent.
Daca suferiti de gastrita sau iodul va este contraindicat (de exemplu in unele boli de iroida), evitati acest suc.
Sursa:
Frunza-verde.ro Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro
Citeste si: Cât câștigă Eva Măruță din postările de pe rețelele sociale?! Nu o să îți vină să crezi ce sumă primește pentru o postare- radioimpuls.ro