Aceasta femeie sustine ca a scapat de cancerul la san cu aceasta dieta ciudata!


Deşi a fost diagnosticată cu cancer la sân în fază terminală, o femeie din Marea Britanie susţine că nu este nevoie să-şi ia rămas-bun de la copiii ei pentru că „nu va muri”, luând decizia să refuze chimioterapie şi să încerce sucurile vegane ca să-şi revină.

Marion a început să caute tratamente alternative. După ce a văzut ce beneficii uimitoare au sucurile făcute la rece şi o dietă vegană, ea a decis să urmeze această metodă pentru a se trata, în ciuda sfaturilor oncologului ei care insista să facă chimioterapie.

La şase luni, după schimbarea bruscă a stilului ei de viaţă şi a unui tratament cu oxigen şi vitamine, una dintre tumori a dispărut, iar celelalte nu au mai crescut. Femeia susţine că se simte remarcabil şi că nimeni nu o crede că are cancer. Ea nu mai consumă deloc carne, zahăr, alcool gluten sau lactate, ci doar produse ecologice. Bea mult ceai de păpădie şi de brusture cu lămâie. Ia suplimente zilnice de vitamine şi săptămânal i se administrează intravenos vitamina C. În plus, britanica urmează un tratament într-o cameră cu oxigen care îi reface celule deteriorate.

Citeste mai multe aici.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Ce piese trebuie să aibă orice femeie în garderobă, după spusele juratului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri