Aceasta este cea mai noua si controversata dieta! Afla ce trebuie sa faci ca sa slabesti rapid


Cei mai multi nutritionisti recomanda multa varietata si culoare in mesele zilnice pentru a pierde in greutate.

 

Insa un nou guru in nutritie, cunoscuta sub numele de Freelee si Banana Girl, are o alta perspectiva asupra dietelor de slabire. Aceasta crede ca mesele care consta intr-o cantitate uriasa dintr-un singur ingredient, cunoscute si sub numele de mono-mese, sunt cheia pentru a obtine corpul dorit.
Femeia sustine ca mananca doua kilograme de cartofi la o singura masa si reuseste sa ramana la fel de slaba. Australianca in varsta de 34 de ani sustine ca a slabit cu ajutorul acestei diete care i-a permis sa consume pana la 51 de banane intr-o zi ca parte a unui stil de viata bogat in carbohidrati, sarac in grasimi, raw si vegan.
Secretul dietei sale este ca nu trebuie niciodata sa numere caloriile. Nutritionistii sustin insa ca mono-mesele nu sunt benefice pentru sanatate si pentru procesul de slabire.
Consumand pana la 5000 de calorii pe zi, Freelee ramane raw pana la ora 16:00, insemnand ca pana la aceasta ora nu consuma deloc alimente prelucrate termic. Femeia sustine ca acest stil de viata a ajutat-o sa scape de acnee, de obiseala cronica, de problemele de tiroida si de problemele de digestie.
De obicei, mananca mono-mese ce consta intr-o cantitate uriasa dintr-un singur fruct, cum ar fi doi ananasi, cinci mango, doi litri de suc de portocale, 1,4 kilograme de piersici sau 20 de banane o singura data.
Cu toate acestea, stilul sau de viata nu este aprobat de nutritionisti, care spun ca astfel nu mai tii cont de cat mananci si vei incepe sa ai diferite carente.

Insa un nou guru in nutritie, cunoscuta sub numele de Freelee si Banana Girl, are o alta perspectiva asupra dietelor de slabire. Aceasta crede ca mesele care consta intr-o cantitate uriasa dintr-un singur ingredient, cunoscute si sub numele de mono-mese, sunt cheia pentru a obtine corpul dorit.Femeia sustine ca mananca doua kilograme de cartofi la o singura masa si reuseste sa ramana la fel de slaba. Australianca in varsta de 34 de ani sustine ca a slabit cu ajutorul acestei diete care i-a permis sa consume pana la 51 de banane intr-o zi ca parte a unui stil de viata bogat in carbohidrati, sarac in grasimi, raw si vegan.

Secretul dietei sale este ca nu trebuie niciodata sa numere caloriile. Nutritionistii sustin insa ca mono-mesele nu sunt benefice pentru sanatate si pentru procesul de slabire.Consumand pana la 5000 de calorii pe zi, Freelee ramane raw pana la ora 16:00, insemnand ca pana la aceasta ora nu consuma deloc alimente prelucrate termic. Femeia sustine ca acest stil de viata a ajutat-o sa scape de acnee, de obiseala cronica, de problemele de tiroida si de problemele de digestie.De obicei, mananca mono-mese ce consta intr-o cantitate uriasa dintr-un singur fruct, cum ar fi doi ananasi, cinci mango, doi litri de suc de portocale, 1,4 kilograme de piersici sau 20 de banane o singura data. 

Cu toate acestea, stilul sau de viata nu este aprobat de nutritionisti, care spun ca astfel nu mai tii cont de cat mananci si vei incepe sa ai diferite carente.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

”Nu există COVID. Ați văzut sau știți pe cineva care a luat COVID-19?” Replica dură a lui Alexandru Rafila

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri