Aceasta este cea mai buna tarta cu piersici, nectarine si bezea! Uite cum sa prepara!


In aproximativ o ora te poti bucura de aceasta super tarta cu fructe de vara!

 

Timp de preparare: 20 de minute
Timp de gatire: 35 de minute
Grad de dificultate: Moderat usor
Portii: 8
Calorii per portie: 428
Ingrediente
1 bucata aluat pentru tarte cu diametrul de 30 de centimetri (sau iti poti face singura propriul aluat)
100 de grame de smantana
1 ou mare
2 albusuri de ou
100 de grame de migdale macinate
1 lingura de esenta de vanilie
140 de grame de zahar pudra
3 - 5 fructe tari taiate in felii (un amestec de piersici, nectarine si caise)
2 linguri de gem de piersici, caise sau nectarine
1 jumatate de lingura de extract de migdale (optional)
1 lingura de faina de porumb
25 de grame de fulgi de migdale prajiti
Mod de preparare
1. Incalzeste cuptorul la 200 de grade/gaz 6. Pune aluatul pe o hartie de copt si marcheaza o margine de 2 cm cu un cutit. Coace pentru 10 - 12 minute, pana cand aluatul se umfla si devine auriu si crocant dedesubt. Amesteca smantana. oul, migdalele macinate, extractul de vanilie si 40 de grame de zahar.
2. Impinge centrul tartei si umple-l cu acest amestec, apoi adauga fructele deasupra. Incalzeste gemul la microunde, apoi adauga-l peste fructe. Coace la cuptor timp de 10 minute.
3. Intre timp, bate albusurile intr-un castron. Adauga restul de 100 de grame de zahar, extractul de migdale si faina de porumb. Continua sa bazi pana obtii o bezea moale. Dupa ce minute, scoare tarta de la cuptor si redu caldura la 160 de grade/gaz 2. Pune linguri de bezea peste tarta, apoi adauga fulgii de migdale. Mai coace pentru inca 10 minute, pana cand bezeaua devine crocanta. Mananca tarta la temperatura camerei.
Sursa: bbcgoodfood.com

Timp de preparare: 20 de minute
Timp de gatire: 35 de minute 
Grad de dificultate: Moderat usor
Portii: 8
Calorii per portie: 428

Ingrediente

1 bucata aluat pentru tarte cu diametrul de 30 de centimetri (sau iti poti face singura propriul aluat)
100 de grame de smantana
1 ou mare
2 albusuri de ou
100 de grame de migdale macinate
1 lingura de esenta de vanilie
140 de grame de zahar pudra
3 - 5 fructe tari taiate in felii (un amestec de piersici, nectarine si caise)
2 linguri de gem de piersici, caise sau nectarine
1 jumatate de lingura de extract de migdale (optional)
1 lingura de faina de porumb
25 de grame de fulgi de migdale prajiti

Mod de preparare

1. Incalzeste cuptorul la 200 de grade/gaz 6. Pune aluatul pe o hartie de copt si marcheaza o margine de 2 cm cu un cutit. Coace pentru 10 - 12 minute, pana cand aluatul se umfla si devine auriu si crocant dedesubt. Amesteca smantana. oul, migdalele macinate, extractul de vanilie si 40 de grame de zahar.

2. Impinge centrul tartei si umple-l cu acest amestec, apoi adauga fructele deasupra. Incalzeste gemul la microunde, apoi adauga-l peste fructe. Coace la cuptor timp de 10 minute.

3. Intre timp, bate albusurile intr-un castron. Adauga restul de 100 de grame de zahar, extractul de migdale si faina de porumb. Continua sa bazi pana obtii o bezea moale. Dupa ce minute, scoare tarta de la cuptor si redu caldura la 160 de grade/gaz 2. Pune linguri de bezea peste tarta, apoi adauga fulgii de migdale. Mai coace pentru inca 10 minute, pana cand bezeaua devine crocanta. Mananca tarta la temperatura camerei.

Sursa: bbcgoodfood.com

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Victor Ponta împlinește vârsta de 47 de ani. Cum arăta în urmă cu aproape 30 de ani GALERIE FOTO

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri