Aceasta este cea mai buna sursa naturala de calciu! Fa o cura cu coji de oua!


Coaja oualor este unul dintre produsele pe care obisnuim sa le aruncam imediat, considerandu-le a fi lipsite de utilitate.

 

Din pacate, acesta este un obicei gresit, deoarece nu numai ca acestea sunt considerate a fi alimente foarte bogate din punct de vedere nutritiv, dar pot fi folosite in mult mai multe scopuri. Medicul maghiar Krompeher, impreuna cu o echipa de medici si biologi, au fost foarte interesati de proprietatile miraculoase ale cojilor de oua. Mai mult de 10 ani de cercetari au aratat ca acestea sunt o sursa ideala de calciu bio-disponibil.
Coaja de ou contine cantitatea perfecta de substante ideale pentru vindecarea cariilor, mai exact cantitati masive de calciu si alte 27 de minerale, compozitia cojilor de oua fiind asemanatoare cu cea a dintilor tai. Astfel, cojile de oua furnizeaza cantitatea necesara de calciu pentru remineralizarea dintilor tai.  Cojile de oua, dupa ce au fost macinate, pot fi adaugate la principalele preparate alimentare de zi cu zi sau administrate sub forma de tratament.
Unul dintre cele mai importante beneficii furnizate de coaja de ou se datoreaza cantitatilor mari de calciu (93%) pe care o contine.
In plus, cojile de oua contin si alte elemente minerale importante: magneziu, fosfor, siliciu, sodiu, potasiu, fier, sulf si nu numai.
Reteta – Preparare:
Cojile de oua se spala foarte bine, dar pielita din interior nu se cojeste, ci se pastreaza. Dupa ce au fost spalate si uscate, acestea se vor macina extrem de film cu ajutorul unei rasnite de cafea.
Peste cantitatea de praf obtinut se adauga o cantitate egala de miere, se amesteca bine si se lasa la macerat timp de o saptamana intr-un recipent de sticla inchis ermetic. Dupa o saptamana, se poate consuma, administrandu-se o lingurita dimineata, inainte de micul dejun cu 20 de minute.
Cura este mult mai eficienta daca, pe langa calciu, dieta este suplientata cu magneziu si vitamina D.

Din pacate, acesta este un obicei gresit, deoarece nu numai ca acestea sunt considerate a fi alimente foarte bogate din punct de vedere nutritiv, dar pot fi folosite in mult mai multe scopuri. Medicul maghiar Krompeher, impreuna cu o echipa de medici si biologi, au fost foarte interesati de proprietatile miraculoase ale cojilor de oua. Mai mult de 10 ani de cercetari au aratat ca acestea sunt o sursa ideala de calciu bio-disponibil.

Coaja de ou contine cantitatea perfecta de substante ideale pentru vindecarea cariilor, mai exact cantitati masive de calciu si alte 27 de minerale, compozitia cojilor de oua fiind asemanatoare cu cea a dintilor tai. Astfel, cojile de oua furnizeaza cantitatea necesara de calciu pentru remineralizarea dintilor tai.  Cojile de oua, dupa ce au fost macinate, pot fi adaugate la principalele preparate alimentare de zi cu zi sau administrate sub forma de tratament.

Unul dintre cele mai importante beneficii furnizate de coaja de ou se datoreaza cantitatilor mari de calciu (93%) pe care o contine.

In plus, cojile de oua contin si alte elemente minerale importante: magneziu, fosfor, siliciu, sodiu, potasiu, fier, sulf si nu numai.

Reteta – Preparare:

Cojile de oua se spala foarte bine, dar pielita din interior nu se cojeste, ci se pastreaza. Dupa ce au fost spalate si uscate, acestea se vor macina extrem de film cu ajutorul unei rasnite de cafea.

Peste cantitatea de praf obtinut se adauga o cantitate egala de miere, se amesteca bine si se lasa la macerat timp de o saptamana intr-un recipent de sticla inchis ermetic. Dupa o saptamana, se poate consuma, administrandu-se o lingurita dimineata, inainte de micul dejun cu 20 de minute.

Cura este mult mai eficienta daca, pe langa calciu, dieta este suplientata cu magneziu si vitamina D.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Ce știm, de fapt, despre Coronavirus? Descoperire este de ultim moment

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri