A pus o felie de mar in ciorba si apoi magia s-a intamplat! Motivul pentru care toate gospodinele pofesioniste o fac


Toata lumea trebuie sa stie toate aceste trucuri practice. Un mar te poate salva in foarte multe situatii.

1. Coacere rapida a fructelor crude

Pune fructele necoapte int-o punga de hartie impreuna cu un mar ca sa le grabesti procesul de coacere. Merele emana etilena, care accelereaza coacerea fructelor.

2. Impiedicarea intaririi si faramitarii zaharului brun


La fel, puna zaharul brun intr-o punga cu fermoar impreuna cu o felie de paine sau de mar, apoi baga-l la frigider. Astfel zaharul brun nu se mai intari.

3. Recuperarea supelor si ciorbelor foarte sarate


Daca ai gresit si ai pus prea multa sare la supa sau ciorba, o poti salva punand-o din nou la foc timp de 10 minute impreuna cu cativa cartofi sau cateva felii de mere. Cartofii si merele vor absorbi sarea in exces.

Sursa: secretele.com


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Adelina Pestriţu a postat o imagine uluitoare cu Zeny! Te topeşti când vezi ce face micuţa!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri