A pus o aspirină în mașina de spălat. Când a scos rufele s-a întâmplat ceva incredibil!


A pus o aspirină în mașina de spălat. Când a scos rufele s-a întâmplat ceva incredibil! Aspirina nu este buna doar atunci cand suntem bolnavi!

Se pare ca aspirina nu este buna doar atunci cand suntem bolnavi, acest medicament fiind eficient si pentru diferite trucuri care iti pot face viata mai usoara! 

Potrivit unui experiment, aspirina pusă în mașina de spalat face minuni pentru haine, revitalizează culoarea acestora și tesaturile. Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi in cuva 5 tablete de aspirina, iar in sertarele dedicate balsamul si detergentul de rufe pe care il folosesti in mod normal. După acest experiment, albul va rămâne alb, și, în plus, se poate sesiza încă de la prima spalare că hainele sunt curatate mai in profunzime. 

Aspirina conține o substanță acidă care scoate petele de pe haine, fiind un înlocuitor mult mai ieftin pentru produsele de eliminare a petelor pe care le găsim în comerț. Pentru a preveni schimbarea culorii hainelor, pune două tablete de aspirină în cuva mașinii de spălat. Astfel, te vei asigura că hainele tale nu își vor schimba culoarea.Dacă hainele sunt deja îngălbenite sau înnegrite, prepară o soluție din două tablete de aspirină pisate și 7 litri de apă fierbinte. Introdu hainele pătate în apa respectivă și lasă-le acolo peste noapte. Dimineața, scoate hainele din apa cu aspirină și pune-le la uscat. Vei observa că acestea sunt imaculate.

Citeste si: Și-a dat în judecată șeful și a câștigat o sumă FABULOSĂ! Ce îi spunea bărbatul e de neimaginat!

Citeste si: O artistă celebră s-a dezbrăcat și a pozat cu celulita la vedere! ”Cea mai mare frică a mea”


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Andreea de la Puterea dragostei, ipostază incendiară: „Mai vorbești cu Marius sau nu....”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Pentru tine

Parteneri