A murit Mihai Prelipcean, fiul directorului Filarmonicii din Iași. Avea doar 32 de ani


Bărbatul de 32 de ani a murit marți dimineață, după ce s-a luptat cu o boală cumplită.

Mihai Prelipcean se numește tânărul și era fiul directorului Filarmonicii din Iași, violonistul Bujor Prelipcean. Medic de urgentã în cadrul Compartimentului UPU-SMURD al Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui a decedat la doar 32 de ani, dupã ce a pierdut lupta cu o boalã necrutãtoare.

Citeste si: Miracol medical! Vindecat de HIV: al doilea pacient din lume care a scăpat de complita boală. Ce tratament a funcționat în cazul bărbatului?

Medicul fãcea gãrzi la SJU Vaslui din 2015, ca rezident, fiind supervizat tot timpul de sefa sectiei, Carmena Piseru. În 2018 si-a luat specialitatea, însã din cauza bolii a mai profesat doar trei luni. “Munca în Urgente este extrem de solicitantã fizic si intelectual. Lui Mihai îi plãcea ce fãcea, dar din pãcate a fost depãsit din punct de vedere fizic. Când s-a întors la Iasi, din cauza stãrii de sãnãtate, era foarte, foarte slab. Mânca o lãmâie pe zi. Nu mã asteptam sã moarã pentru cã la început analizele erau spre normalizare, începuse sã-si revinã. Din pãcate, medicina româneascã a mai pierdut un medic” a declarat Carmena Piseru, șefa Compartimentului UPU-SMURD, pentru vremeanoua.ro.

 

Sursa: Cancan.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Irina Rimes, noi probleme de sănătate! Artista a făcut anunţul trist!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri