A murit Leluț Vasilescu, unul dintre fondatorii trupei Compact

Leluț Vasilescu concert

Leluț Vasilescu a murit la 66 de ani, după o boală grea

Leluț Vasilescu a lăsat un mare gol în inimile fanilor săi. Toboșarul formației Compact s-a stins din viață pe 23 iunie.

Veste cumplită în showbiz-ul românesc! Leluț Vasilescu, toboșarul trupei Compact și membru fondator al acestei formații de legendă din România, s-a stins din viață joi, 23 iunie 2022. Cunoscutul artist avea de 66 de ani iar de mai mulți ani se lupta cu o boală gravă.

Vestea tristă a fost dată de Dorin Nicolae Lojigan, primarul orașului Câmpia Turzii, pe contul de Facebook.

„Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu.

Citeste si: Trupa Compact a fost lovită de un blestem cumplit! Înainte de Leo Iorga, trei membri ai formaţiei şi impresarul au murit înainte de vreme!

Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie.

În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare!

Cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii, Leluț Vasilescu a promovat, cu drag și mândrie, orașul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzii era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Blestemul celor mai tari trupe rock din Romania! Solistii de la “Iris”, “Holograf” si “Compact”, doborati de boala!

În acest moment trist, pentru familia Vasilescu și pentru toți fanii muzicii rock din România, transmit un mesaj de condoleanțe tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei Compact, Leluț „Megastarul” Vasilescu!

Lelut Vasilescu si Adrian Ordean
Leluț Vasilescu a fost unul dintre membrii fondatori ai trupei Compact[Sursa foto: Facebook Adrian Ordean]

Dumnezeu să-l odihnească întru Slava Sa!”, a transmis Dorin Nicolae Lojigan, vizibil îndurerat de pierderea artistului.

Leluț Vasilescu a lăsat un gol imens în inimile celui care l-au cunoscut și i-au apreciat muzica, dar mai ales în sufletele colegilor săi de breaslă.

Adrian Ordean și colegii lui Leluț Vasilescu, devastați de veste

Adi Ordean a transmis un mesaj emoționant pentru bunul său prieten. Evenimentul trist are loc la trei ani de la moartea unui alt membru îndrăgit al formației Compact, Leo Iorga.

„Colegi de 40 de ani, am locuit 20 de ani în aceeași cameră, am cântat mii de spectacole împreună...acum simt un gol în suflet, dar sunt liniștit că a plecat într-o lume mai bună. Dragul meu prieten LELUȚ VASILESCU, drum bun!”, a fost mesajul de pe contul de Facebook al trupei Compact.

Lelut Vasilescu
Lelut Vasilescu a murit la varsta de 66 de ani[Sursa foto: Facebook Adrian Ordean]

Leluț Dumitrescu se lupta de ani de zile cu probleme cardiace.

Toboșarul trupei Compact a fost supus unei intervenții chirurgicale pe cord. În plus, în timpul unui eveniment susținut la Făgăraș, Leluț Dumitrescu a suferit un șoc miocardic și a fost nevoie de intervenția medicilor.Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

A murit Leo Iorga! Doliu uriaş în România!

WOW! Cum arăta Gabriela Cristea, acum 20 de ani! Înaltă, slabă, cu fuste mini, făcea furori. Imagini BOMBĂ

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Cu adâncă tristeţe anunţăm trecerea la Veşnicie". Este doliu în lumea filmului românesc! Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Leo Iorga, momente cumplite: ”Acum o săptămână, a primit vestea recidivării tumorii la singurul plămân rămas”

Ileana Badiu, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Breaking news despre Florin Piersic!


Cookies