Sfâșietor! Ultimul concert al lui Leo Iorga. Artistul a venit în scaun cu rotile pe scenă

Sfâșietor! Ultimul concert al lui Leo Iorga. Artistul a venit în scaun cu rotile pe scenă
Sfâșietor! Ultimul concert al lui Leo Iorga. Artistul a venit în scaun cu rotile pe scenă

Leo Iorga a făcut mii de oameni să cânte alături de el la ultimul spectacol.

Vestea că Leonard Iorga a murit a uimit pe toată lumea, mai ales că toți fanii acestuia sperau într-o minune. Din păcate, această minune nu a mai venit, iar solistul trupei Impact a plecat dintre noi sâmbătă, într-o zi de mare sărbătoare.

Soția artistului, Paula, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj sfâșietor. Femeia care i-a fost alături timp de 30 de ani lui Leo Iorga a oferit mai multe detalii despre înmormântare.

Marți, artistul va fi condus pe ultimul drum, iar trupul neînsuflețit va fi dus la Cimitirul Bellu.

„Azi, în sâmbăta mortilor, iubitul meu soț a plecat în bratele Bunului Dumnezeu. Fie ca sufletul tău sa zboare nestingherit și lin in Împărăția cerurilor, unde vei fi alături de colegii tai Teo Peter și Emil Laghia, Gyuri Pascu etc.

Trupul neinsufletit va fi depus luni, la Casa Eliad (vizavi de Biserica Sf.

Mina), urmand ca marti ora 12 sa aiba loc inmormantarea la Cimitirul Bellu.
Dumnezeu să te odihnească și să te ierte, dragostea mea, luptătorul meu neînfricat!❤️🙏”, a scris Paula Iorga pe pagina sa de socializare.

Citeste si: A murit Leo Iorga! Doliu uriaş în România!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Leo Iorga, momente cumplite: ”Acum o săptămână, a primit vestea recidivării tumorii la singurul plămân rămas”

În luna septembrie, a fost ultima dată când Leonard Iorga a urcat pe scenă. Vizibil slăbit, pe data de 20 septembrie, Leo Iorga a cântat alături de mari artiști ai României celebra piesă: „După ani și ani”.

Chiar dacă boala nu-i dădea pace, Leo a facut ce știa mai bine: a cântat, s-a bucurat și a zâmbit publicului său.

Fanii l-au aplaudat minute în șir. Aflat în scaun cu rotile deoarece nu se mai putea deplasa singur, Leo Iorga a primit întreaga susținere din partea publicului.

 Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Leo Iorga, momente cumplite: ”Acum o săptămână, a primit vestea recidivării tumorii la singurul plămân rămas”

Irina Columbeanu a făcut SENZAȚIE pe străzile din Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Cine este Radu Vâlcan. „Radu de la început m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă.”

Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies