„A fost regretul ei. Cred am împlinit prin ce am făcut eu în televiziune. Azi nu se mai vorbește despre lucruri simple.” Iuliana Tudor, confesiuni despre familie

„A fost regretul ei. Cred am împlinit prin ce am făcut eu în televiziune. Azi nu se mai vorbește despre lucruri simple.” Iuliana Tudor, confesiuni despre familie
„A fost regretul ei. Cred am împlinit prin ce am făcut eu în televiziune. Azi nu se mai vorbește despre lucruri simple.” Iuliana Tudor, confesiuni despre familie

Iuliana Tudor a povestit despre copilărie și momentele de neuitat din ea.

Iuliana Tudor este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de emisiuni folclorice din țară, care a urcat pe scenă lângă nume mari ale muzicii populare.

Iuliana Tudor, înconjurată de muzică de când era mică

Citește și: Rețeta Iulianei Tudor pentru cea mai bună pască fără aluat. Vei rămâne surprins de gustul preparatului

Iuliana Tudor
Iuliana Tudor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Un copil orfan de mamă. Aș fi vrut doar atât, să mai stea puțin.” Iuliana Tudor, mărturisiri dureroase despre pierderea mamei sale! Cea care i-a dat viață a stat 43 de ani în scaun cu rotile!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Iuliana Tudor a povestit, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu, despre ce anume și-ar fi dorit mama ei să facă și cum a crescut în casă cu muzica lăutărească. 

„Bunica mea știa, iar acesta a fost un mare avantaj. Îmi spunea. „Uite, dacă ai știi ce frumoasă e Maria Tănase” sau despre fiecare. Mama mea a văzut că eu am un pic de talent și și-a dorit foarte tare să fac asta.

N-a fost să fie. A fost regretul ei. Cred că am împlinit prin ce am făcut eu în televiziune, dar îmi povestea despre ele. Îmi spunea acestea sunt cântecele ei sau ale lui. Aveam discuri mici cu Gabi Luncă, muzică lăutărească. Răsunau la petreceri melodii din astea. Ai mei au fost și sunt oameni de petrecere. Aveam contact direct în casă cu asta. E o șansă.”, a spus Iuliana Tudor.

Cum a arătat copilăria Iulianei Tudor

Iuliana Tudor a povestit și despre copilărie, dar și cele mai frumoase amintiri din acea perioadă, despre lucrurile oferite de familie și pentru ce anume a fost foarte recunoscătoare. 

„Copilăria noastră înseamnă mirosuri, gusturi, spații, de cele mai multe ori spații mici, unde erai obligat să dezvolți un anume tip de relaționare.

Erai obligat de context să fii atent la detalii. Nu puteai să faci mizerie foarte multă într-un spațiu în care se și mânca, se și dormea. Acela era spațiul tot. Lucrurile astea pentru un copil înseamnă respect pentru ceea ce primește. Eu am primit o cameră. Copiii de azi primesc o cameră cu de toate, în care nu fac nimic, din nefericire. Nu respectă faptul că au o perdea la geam și o saltea, lucruri pentru care, la țară, ești recunoscător.
Din perspectiva simplă a educației din lucrurile simple. Azi nu se mai vorbește despre lucruri simple.”,
a mai spus Iuliana Tudor.Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Cine este Iuliana Tudor. ”Am fost lăsată și singură, plângeam de nu mai puteam pentru că stăteam singură.”

IMAGINI RARE cu soția lui Edi Iordănescu!! Cum arată BOMBA SEXY cu care se iubește antrenorul echipei naţionale de fotbal a României

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Apelul disperat făcut de Nicoleta Nucă: "A sărit nu știu cum de la etajul 2"

„Dacă era fetiță...” Anunțul făcut de Vlăduța Lupău, despre al doilea copil

Nona, mesaj cu subînțeles pentru Patrick: „Te-aș iubi!” Fanii o vor din nou în Casa iubirii

Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii


Cookies