A fost iertat Nicu Paleru pentru greșelile sale din viață? Ce spune artistul despre geloziile din relație. „Știu că suntem oameni și cu toți mai greșim.”

A fost iertat Nicu Paleru pentru greșelile sale din viață? Ce spune artistul despre geloziile din relație. „Știu că suntem oameni și cu toți mai greșim.”
A fost iertat Nicu Paleru pentru greșelile sale din viață? Ce spune artistul despre geloziile din relație. „Știu că suntem oameni și cu toți mai greșim.”

Nicu Paleru a vorbit despre greșelile sale din viață, dacă a fost iertat pentru ele și ce spune artistul despre gelozia din căsnicie.

Nicu Paleru, îndrăgitul și cunoscutul artist, are o carieră de succes și se poate declara împlinit chiar și în viața personală, deși a trecut printr-un divorț în urmă cu ceva timp. Invitat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, a fost întrebat dacă este de părere că i s-au iertat toate greșelile în viață, iar acesta a răspuns că speră să îi fie iertate, nu doar de soție, ci și de Dumnezeu, deoarece nu există om care să nu greșească. 

„Nu știu. Asta nu știu dacă mi s-a iertat orice. Sper că da sau sper că mi se va ierta, ca să fiu mai concret. Sper că mi se va ierta și nu neapărat de nevastă, ci de Dumnezeu. Eu merg pe principiul acesta. Este scopul meu în viață de ceva timp. Acolo am probleme de fiecare dată. Știu că suntem oameni și cu toți mai greșim și mi-aș dori mult asta.
Eu, dorința mea, să fiu primit și iubit de Dumnezeu după ce o să plec, o să trec din lumea asta.”
, a spus Nicu Paleru.

Cât de gelos este Nicu Paleru în căsnicia sa

Citește și: S-a simțit vreodată Nicu Paleru discriminat? Ce a spus artistul despre manele: „Am început să cânt din nou manele, să fiu primit bine, să fiu apreciat și cu genul ăsta muzical.”

Nicu Paleru și soția
Nicu Paleru și soția[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Nicu Paleru, despre cel mai mare regret pe care îl are în viața lui. „Am încercat cât am putut.”

Cât despre gelozie, a recunoscut că soția lui este geloasă, însă și el are aceleași obiceiuri. Este de părere că gelozia contează într-o oarecare măsură, atâta timp cât iubești persoana de lângă tine, iar femeia este cea care deține controlul în casa lui, mai ales că el îi

oferă posibilitatea ca ea să facă asta.  „Este. (Nr. Soția geloasă.) Și eu sunt așa. Am obiceiul să îi spun: „vezi, dacă întârzi mai mult, te sun pe FaceTime.” O glumă a noastră. Niciodată nu am sunat-o. Trebuie să fii și un pic gelos. Atâta timp cât iubești, trebuie să te intereseze și de persoana cealaltă, zic eu și ea la fel. Faptul că nu neapărat că e geloasă, are o formă de a mă controla.
Ea trebuie să dețină controlul. E mai puternică, între ghilimele, din punctul acesta de vedere, pentru că și eu o las să dețină controlul. Și e bine așa. Nu știu dacă e mai geloasă decât mine, dar într-un fel, gelozia asta încerc să o fac să nu se vadă și să o țin în frâu.”
, a mai adăugat artistul.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Nicu Paleru
Nicu Paleru[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Nicu Paleru a simțit că s-a născut a doua oară, când și-a salvat fata de la ceea ce putea fi o catastrofă: „Simțeam că toată viața mea s-a dus, până aici mi-a fost. Am început să plâng!”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Electric Castle 2024. Programul zilei de vineri a festivalului. Cine urcă pe main stage

Zacuscă de gogonele, rețeta Paulei Chirilă. “Este excepțională. E simplu.”

Faruk a lăsat în urma decesului său o scrisoare emoționantă. Vizionează episodul 17 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies