,,A fost foarte riscant.” Diana Matei, despre cum a fost nevoită să întrerupă sarcina


Diana Matei a avut parte de încă o tragedie. După ce a vorbit despre decesul mamei sale, artista a făcut primele declarații despre o sarcină, pe care a pierdut-o, în urmă cu mai mult timp. Cu ce problema s-a confruntat vedeta!


In articol:

Diana Matei a rămas însărcinată cu tripleți și a trebuit să întrerupă sarcina. Din păcate, artista a trecut prin momente foarte dificile. Iată cum a pus-o viața la încercare, dar și cum a reușit să treacă peste!

Citeste si: Care sunt efectele alcoolului în relația de cuplu „Când te lupți cu alcoolismul este ca și cum te-ai lupta cu un monstru.”

Diana Matei, despre cum a fost nevoită să întrerupă sarcina

Diana Matei a mărturisit că în urmă cu mai mult timp a aflat că este însărcinată cu tripleți, dar nu a putut ține sarcina.

Artista a dezvăluit că a primit recomandarea doctorului pentru întreruperea de sarcină, deoarece implica foarte multe riscuri.

Artista a declarat, în cadrul unui podcast, că l-a născut pe Ianis, iar la șase luni a rămas însărcinată cu tripleți. Din păcate nu a putut să țină sarcina, deoarece nu a fost posibil din punct de vedere medical.

„După ce l-am născut pe Ianis, la șase luni am rămas însărcinată cu tripleți, natural.

Nu am putut să țin sarcina. Nu a fost posibil din punct de vedere medical. Noi ne-am gândit atunci cât de frumos ar fi să mai facem un copil. Și imediat a venit această informație. Însă, nu s-a întâmplat și am suferit foarte tare. Eram într-o perioadă în care munceam foarte mult și îmi era foarte greu. Am încercat să țin sarcina și nu am putut. Doctorul mi-a spus să fac întrerupere de sarcină și am ascultat medicul, fiindcă a fost foarte riscant.", a declarat Diana Matei, in cadrul unui podcast.

Diana Matei, despre cum a fost nevoită să întrerupă sarcina

Diana Matei, despre cum a fost nevoită să întrerupă sarcina

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Cristina Belciu. ,,Eu știu ce valorez, nu concurez cu nicio femeie, nu am competiție"

Ce a spus Diana Matei despre alt copil

Artista a spus că mai bine se oprește, dar dacă ar veni un copil ar fi primit cu mare drag, deoarece este o binecuvântare uriașă.

Citeste si: Cine este Diana Matei. „Detest rutina și am această dorință de a-mi exploata toate laturile personalității mele ”

„Am spus că mai bine mă opresc. Dacă ar veni un copil ar fi primit cu mare drag. Un copil este o binecuvântare uriașă. Copilul vine la pachet cu mult noroc și cu multă fericire.", a mai adăugat vedeta.

Părinții artistei au aflat despre sarcină din presă și ea a declarat că i-a fost frică de reacția pe care ar fi avut-o tatăl său.

„Părinții mei au aflat din ziar că sunt însărcinată. Tată mi-a pus ziarul pe masă. A fost un moment în care am amânat. Îmi era teamă de reacția tatălui meu, nu știam exact cum o să o primească. Tată este un om foarte sever. El mi-a spus 'Oricum ai făcut toată viața ta ce ai știut. Ai riscat foarte mult, dar ai ceva extraordinar în tine. Ești deosebită, ești foarte specială'.", a mai mărturisit artista.

Diana Matei, despre cum a fost nevoită să întrerupă sarcina

Diana Matei, despre cum a fost nevoită să întrerupă sarcina

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este soţul Dianei Matei. „Eu am învățat că orgoliul nu aduce nimic bun într-o relație”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este soţul Dianei Matei. „Eu am învățat că orgoliul nu aduce nimic bun într-o relație”

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Denis Roabeș. „Îmi place să fac lucrurile o singură dată”

„Avea mai multe bătrânele de care avea grijă, le trimitea în pelerinaje”. Târgul pe care părintele Visarion Alexa îl propunea enoriașelor în vârstă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac 3 decembrie 2022. Află ce zodie reușește să-și controleze un impuls de moment
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri