90 de ani de la nasterea magicei MARILYN MONROE: Soiree de la Mode!


In Iunie 2016 se implinesc exact 90 de ani de la nasterea celei ce a devenit Icon-ul major al Modei Sec XX si XXI, Gheisha inegalabila a Hollywood-ului, Simbolul absolut al femeii puternice dar si vulnerabile, misterioase dar si pline de sex-apeal: MARILYN MONROE.

In buna traditie a Temelor fundamentale din celelalte editii ale show-ului SOIREES DE LA MODE, acum a fost aleasa ca personaj principal al tuturor mini-colectiilor invitate in evenimenti: MARILYN MONROE, pe 20 iunie.

Dupa "Alexander McQueen si influenta lui in moda sec XXI" / "Minimalism vs Maximalism" / "Suprarealismul in Sec XXI" / Audrey Hepburn / Maria Tanase, etc. a venit randul unui alt Icon american: MM. Aceasta a avut o influenta covarsitoare in ceea ce inseamna noile idei despre senzualitate si feminitate - devenite de acum emblematice pentru femeia moderna, influenta lenjeriei in fashion, nasterea si impunerea in moda a conceptelor de: Casual-Style, Jeans-look, rochiile de Red Carpet, tricotajele in garderoba cool, Beach and Military worlds, etc.

In cadrul noii editii a SOIREES DE LA MODE au fost selectati si invitati sa participe - de catre initiatorul si organizatorul acesteia d-ul Alin Galatescu - un numar impresionant de designeri si branduri de fashion. Acestia sunt: Agnes Toma / Aleha Toncea & Soufeel (accesorii) / Alexandra Calafeteanu / Amalia Buie / Andreea Popescu pentru Zenya Atelier / Cabal Studio / Crina Moldovan pentru R'Ias Couture / Elena Perseil / Eli Laslean / Isabelle Vijiac / Lia Aram / Ludmila Corlateanu / Marie Ollie / Mimi Chipaila / Norina Stoica / Roxana Blagu / Simona Semen.

Ca de fiecare data, muzica este Live. Invitata editiei este JEZEBEL - specialista in Jazz, Fado si multe altele.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Burak Serdar Sanal, alias Pilot, din “Dragoste si secrete”, cu pasi repezi spre culmile succesului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri