8 tendinte ale anului 2016 in amenajarile interioare


8 tendinte ale anului 2016 in amenajarile interioare

Ca in toate celelalte domenii, si in cel al amenajarilor interioare se anunta schimbari, unele dintre tendintele pe care le dicteaza proaspat instalatul an 2016 fiind cel putin interesante, daca nu chiar spectaculoase.

 

Mobilier in doua sau chiar trei culori diferite pentru bucatarie, electrocasnice de culoare neagra, bai cu oglinzi deosebite si cu bideu, decor minimalist scandinav, seminee frumoase – iata doar cateva dintre principalelele tendinte care s-au conturat deja in domeniul amenajarilor interioare si promit sa ne schimbe aspectul caselor. Despre toate acestea, dar si despre altele poti afla mai multe amanunte in continuare.
Dupa ani de zile in care stilul scandinav si-a facut tot mai des si mai pronuntat simtita prezenta in interiorul tot mai multor case din intreaga lume, iata a venit momentul lui de glorie.
Tendintele anului 2016 ne indruma sa ne orientam spre decoruri minimaliste inspirate de simplitatea stilului nordic, lasand in urma accentele baroc recomandate de trendurile anilor anteriori.
Se stie deja ca anul in curs va fi dominat nu de una, ci de doua culori- o decizie fara precedent a Institului Pantone- autoritatea mondiala in domeniul culorilor. Cele doua culori-vedeta ale lui 2016 au fost anuntate la sfarsitul anului trecut si sunt Roz Quartz si Albastru Seren.
Daca vrei sa ai casa in pas cu ultimele tendinte ale modei, nu ezita sa...
Articol integral si imagini AICI.
http://www.casadex.ro/2016/01/8-tendinte-ale-anului-2016-in-amenajarile-interioare/

Mobilier in doua sau chiar trei culori diferite pentru bucatarie, electrocasnice de culoare neagra, bai cu oglinzi deosebite si cu bideu, decor minimalist scandinav, seminee frumoase – iata doar cateva dintre principalelele tendinte care s-au conturat deja in domeniul amenajarilor interioare si promit sa ne schimbe aspectul caselor.

Despre toate acestea, dar si despre altele poti afla mai multe amanunte in continuare.

Dupa ani de zile in care stilul scandinav si-a facut tot mai des si mai pronuntat simtita prezenta in interiorul tot mai multor case din intreaga lume, iata a venit momentul lui de glorie. Tendintele anului 2016 ne indruma sa ne orientam spre decoruri minimaliste inspirate de simplitatea stilului nordic, lasand in urma accentele baroc recomandate de trendurile anilor anteriori.

Se stie deja ca anul in curs va fi dominat nu de una, ci de doua culori- o decizie fara precedent a Institului Pantone- autoritatea mondiala
in domeniul culorilor. Cele doua culori-vedeta ale lui 2016 au fost anuntate la sfarsitul anului trecut si sunt Roz Quartz si Albastru Seren. Daca vrei sa ai casa in pas cu ultimele tendinte ale modei, nu ezita sa...

Articol integral si imagini AICI.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Două feluri de rețete de biscuiți de casă: crocanți sau pufoși

Andra este DĂRÂMATĂ! A spus tot adevărul despre SARCINĂ. Nicio femeie nu vrea să audă asta

Horoscop zilnic luni, 8 martie 2021! Află ce zodie este invitată la o cină romantică de Ziua Femeii!

Horoscop 7 martie 2021! Află ce zodie începe o nouă relație de cuplu!

Bianca Gascoigne și Kris Boyson s-au despărțit după un an de relație! Care sunt motivele?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Zanni a criticat-o dur pe Elena Marin! "Elena, iar ai jucat-o la “fentă” şi ai călcat strâmb!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri