7 sfaturi pentru a spala mult mai repede si mai bine vasele!


Nu ai o masina de spalat vase si ti se pare un chin sa faci asta dupa ce te-au vizitata prietenii, iar chiuveta este plina? Pentru asta exista solutii, iar specialistii iti spun anumite trucuri pentru a face mult mai repede aceasta treaba "murdara".

Uite sapte lucruri pe care toti cei care spala vase de mana ar trebui sa le cunoasca

1. Foloseste un burete sanitar care dezifecteaza in timp ce speli vasele

2. Asigura-te ca foloseste un detergent de vase de calitate care iti poate usura munca

3. Daca ai multe vase de spalat, umple chiuveta cu apa, fa spuma cu detergentul de vase si spala vasele sub jet puternic de apa.

4. Daca ai de curatat resturi intarite de mancare pe farfurie, foloseste un burete special (de sarma sau de plastic) si in apa cu care speli pune putin praf de copt.

5. Nu mai sterge fiecare vas in parte dupa ce l-ai spalat. Foloseste un uscator de vase ce permite uscarea si scurgerea apei in timp

6. Atunci cand ai invitati, nu ii lasa pe ei sa puna vasele murdare in chiuveta. Pune-le langa, pentru a-ti mai usor apoi sa indepartezi mizeria de pe fiecare in parte

7. Daca cineva se ofera sa te ajute la aceasta actiune, nu-l refuza. Pune-l sa faca lucruri care te-ar putea ajuta sa iti indeplinesti sarcina mult mai repede.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

“Survivor Romania”- cel mai urmarit show TV!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri