7 modele de unghii roz, pentru sezonul de vară

modele de unghii roz
7 modele de unghii roz, pentru sezonul de vară

Manichiura este importantă indiferent de sezon. Însă știați de aceste modele de unghii roz, pentru sezonul de vară?

Aflați din rândurile următoare, care sunt doar câteva dintre modelele de unghii roz, pentru acest sezon de vară.

 

Model de unghii roz cu petale de flori

Un prim model de luat în seamă, în ceea ce privește manichiura de culoare roz pentru acest sezon de vară este bazat pe un lac roz, aplicat pe toate unghiile, pentru că ulterior, cu o oja tot roz, însă într-o nuanță mai închisă, și cu o pensulă subțire, vom începe să formăm petalele florilor, exact așa

cum ne dorim.

Citește și: Idei de manichiură pentru vara lui 2024

7 modele de unghii roz, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Citește și: 7 modele de unghii albe, pentru sezonul de vară

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Model de unghii roz degrade

Acest model este unul mai simplu, însă foarte elegant și potrivit pentru orice ocazie și eveniment la care veți participa în acest sezon de vară.

Vom forma un degrade, utilizând două nuanțe diferite de roz, una mai deschisă și cealaltă mai închisă, nu cu o diferență mare intre ele, astfel încât la finalul unghiei să se afle nuanța deschisă. La final puteți aplica și un lac transparent.

7 modele de unghii roz, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii roz cu model finuț

Modelul din imagine are la bază tot o ojă roz, care va predomina pe toate unghiile, însă de această dată, cu o pensulă subțire și o nuanță închisă de maro sau oricare altă ojă doriți, veți începe să formați diverse modele pe

unghii, astfel încât la final să obțineți un model aparte, potrivit pentru sezonul călduros.

manichiura de vara
7 modele de unghii roz, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii roz cu model de frunză 3D

De această dată, regăsim un model de frunze 3D aurii, regăsite pe două unghii. La bază se va aplica un strat de ojă roz, nuanța fiind aleasă după propria preferință, iar ulterior, după ce se va usca, vom putea începe să formăm modelul de frunze 3D, exact așa cum ne dorim.

Conform Healthline, pentru ca oja să se usuce mai repede, aplicarea unui strat transparent de lac, ca strat de bază, a fost formulat special pentru a reduce timpul de uscare.

unghii roz pentru vara
7 modele de unghii roz, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Model de unghii roz cu sclipici

Acest model  este unul deosebit de strălucitor și potrivit pentru acest sezon de vară, în momentul în care vă doriți să aveți o manichiură în care să predomine nuanțele de roz. Ca bază vom aplica un strat de ojă roz, pentru ca ulterior, după ce se va usca foarte bine, vom aplica tot o ojă roz, însă una plină de sclipici, astfel încât să păstrăm vârful unghiilor liber, formând un simplu model de french.

7 modele de unghii roz, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii roz cu model de flăcări

Modelul este cu adevărat uimitor, predomină, bineînțeles, nuanțele de roz, însă de această dată, pe toate unghiile se va aplica o ojă roz de o nuanță închisă. Ulterior, pe trei dintre unghii, vom începe să formăm un model de flăcări cu o nuanță deschisă de roz sau chiar alb, în funcție de preferințe.

Nu uitați și de stratul de lac de la final, pentru mai multă strălucire!

design de unghii pentru vara
7 modele de unghii roz, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii roz cu model floral

Nu în ultimul rand, regăsim și acest model din care nu lipsesc florile. De această dată, vom utiliza ca straturi de bază, atât o ojă roz, cât și o ojă albă sau de un roz mai deschis. Astfel, vom aplica primul strat de ojă, în ordinea dorită, iar pe unghiile pe care am aplicat nuanța de alb sau de roz deschis, vom începe să pictăm sau să lipim câteva șabloane de flori colorate, pentru a forma modelul dorit. Acest model se poate realiza acasă sau direct la salon, în funcție de preferințe. De astfel, conform National Library of Medicine, sistemele de modelare a unghiilor artificiale, regăsite la saloane, dar și în comerț, cuprind unghiile artificiale și lacul de unghii de lungă durată, cu alte cuvinte, surse de expunere la acrilat.

modele de unghii pentru vara
7 modele de unghii roz, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

7 modele de unghii albe, pentru sezonul de vară

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Sebastian Dobrincu s-a împăcat cu Mimi, fosta lui iubită: ”Mi-am cerut și eu scuze pentru tot ce i-am greșit”

Care este secretul Ilenei Sterp pentru o supă de găluște perfectă: „Este o rețetă simplă și delicioasă, iar copiii o adoră.”

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante


Cookies