7 modele de unghii albe, pentru sezonul de vară

7 modele de unghii albe, pentru sezonul de vară
7 modele de unghii albe, pentru sezonul de vară

În acest sezon de vară aveți nenumărate modele de unghii din care puteți alege. Însă știați și de acestea?

Aflați din rândurile următoare, care sunt doar câteva dintre modelele de unghii albe, pe care le puteți alege în acest sezon de vară 2024.

 

Model de unghii albe cu aplicații florale

Un prim model de luat în seamă pentru acest sezon de vară, în ceea ce privește manichiura albă este și cel în care putem observa câteva aplicații florale.

Indiferent de nuanța florilor pe care o vom alege, model va rămâne la el de actual, ba chiar mai mult, dacă nu veți alege aplicații florale aurii, veți putea da o altă nuanță colorată acestora, astfel încât să aduceți viață manichiurii care are la bază oja albă.

Citește și: 10 modele noi de unghii, pentru sezonul de vară 2024

design unghii de vara 2024
7 modele de unghii albe, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Citește și: Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

Model de unghii albe cu modele personalizare

Un alt model foarte interesant pentru acest sezon de vară este și cel în care, pe lângă baza albă, vom adăuga manichiurii, pe fiecare unghie în parte, un model după bunul plac, bineînțeles, colorat.

Putem crea fructe, legume, păsări, cercuri, linii etc.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

unghii de vara 2024
7 modele de unghii albe, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii albe cu dungi negre

În acest caz, nu este vorba despre clasicul model de dungi negre, însă de această dată, baza modelului este făcută cu o ojă albă simplă, peste care, imediat ce s-a uscat foarte bine, vom începe să trasăm cu un aplicator subțire dintr-o ojă neagră, câteva dungi, curge, linii etc, astfel încât să avem o formă diferită pe

fiecare unghie. Conform Healthline, pentru ca oja să se usuce mai repede, aplicarea unui strat transparent de lac, ca strat de bază, a fost formulat special pentru a reduce timpul de uscare. 

7 modele de unghii albe, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii albe cu margarete sau alte flori

Un alt model, în special dat fiind faptul că ne aflăm într-un sezon călduros, nu putea să lipsească cel cu flori.

În acest caz, regăsim margaretele, un model extrem de simplu de realizat chiar acasă, în cazul în care nu vă doriți să mergeți la salon. Veți avea nevoie de o ojă nude, pe care o veți aplica pe toate unghiile, iar apoi cu un aplicator subțire, veți începe să trasați petalele florilor, tulpina sau chiar câteva fire de verdeață sau un spic. Pentru atenția la detalii, mai puteți aplica câteva puncte albe.

7 modele de unghii albe, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii albe cu adâncituri

Se recomandă că acest model să fie făcut la salon, însă cu puțină grijă și precizie, se poate realiza și acasă. Veți avea nevoie de o ojă albă, pe care o veți aplica pe toate unghiile. Imediat ce s-a uscat primul strat, reveniți cu altul și cu un altul, dacă este nevoie, pentru ca ulterior să folosiți o scobitoare sau o altă unealtă subțire, pentru a crea adâncituri în fiecare unghie.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

unghii vara 2024
7 modele de unghii albe, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii albe cu șablon auriu

În funcție de modelul dorit, veți aplica inițial oja alba pe toate unghiile, urmând să aplicați oja dorită pe un șablon, în funcție și de modelul dorit, iar după ce v-ați asigurat că primul strat s-a uscat complet, puteți aplica șablonul, astfel încât să obțineți modelul dorit.

7 modele de unghii albe, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii marble

Un ultim model pe care puteți să îl luați în considerare pentru acest sezon de vară este tot unul simplu, însă de impact. Veți aplica un strat principal, ca bază, e oja albă, iar apoi veți aplica o culoare pe o pânză sau un alt tip de material, pentru ca ulterior să îl atașați pe unghie pentru a forma acest model de manichiură. Culoarea se poate schimba, dar și materialul folosit, ulterior și locul în care se va plasa. Bineînțeles, și acest model se poate realiza acasă, după creativitate și resurse, dar și după bunul plac, direct la salon. De astfel, conform National Library of Medicine, sistemele de modelare a unghiilor artificiale, regăsite la saloane, dar și în comerț, cuprind unghiile artificiale și lacul de unghii de lungă durată, cu alte cuvinte, surse de expunere la acrilat.   

modele de unghii de vara
7 modele de unghii albe, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies