7 modele de unghii albe, pentru sezonul de vară

7 modele de unghii albe, pentru sezonul de vară
7 modele de unghii albe, pentru sezonul de vară

În acest sezon de vară aveți nenumărate modele de unghii din care puteți alege. Însă știați și de acestea?

Aflați din rândurile următoare, care sunt doar câteva dintre modelele de unghii albe, pe care le puteți alege în acest sezon de vară 2024.

 

Model de unghii albe cu aplicații florale

Un prim model de luat în seamă pentru acest sezon de vară, în ceea ce privește manichiura albă este și cel în care putem observa câteva aplicații florale.

Indiferent de nuanța florilor pe care o vom alege, model va rămâne la el de actual, ba chiar mai mult, dacă nu veți alege aplicații florale aurii, veți putea da o altă nuanță colorată acestora, astfel încât să aduceți viață manichiurii care are la bază oja albă.

Citește și: 10 modele noi de unghii, pentru sezonul de vară 2024

design unghii de vara 2024
7 modele de unghii albe, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Citește și: Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

Model de unghii albe cu modele personalizare

Un alt model foarte interesant pentru acest sezon de vară este și cel în care, pe lângă baza albă, vom adăuga manichiurii, pe fiecare unghie în parte, un model după bunul plac, bineînțeles, colorat.

Putem crea fructe, legume, păsări, cercuri, linii etc.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

unghii de vara 2024
7 modele de unghii albe, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii albe cu dungi negre

În acest caz, nu este vorba despre clasicul model de dungi negre, însă de această dată, baza modelului este făcută cu o ojă albă simplă, peste care, imediat ce s-a uscat foarte bine, vom începe să trasăm cu un aplicator subțire dintr-o ojă neagră, câteva dungi, curge, linii etc, astfel încât să avem o formă diferită

pe fiecare unghie. Conform Healthline, pentru ca oja să se usuce mai repede, aplicarea unui strat transparent de lac, ca strat de bază, a fost formulat special pentru a reduce timpul de uscare. 

7 modele de unghii albe, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii albe cu margarete sau alte flori

Un alt model, în special dat fiind faptul că ne aflăm într-un sezon călduros, nu putea să lipsească cel cu flori.

În acest caz, regăsim margaretele, un model extrem de simplu de realizat chiar acasă, în cazul în care nu vă doriți să mergeți la salon. Veți avea nevoie de o ojă nude, pe care o veți aplica pe toate unghiile, iar apoi cu un aplicator subțire, veți începe să trasați petalele florilor, tulpina sau chiar câteva fire de verdeață sau un spic. Pentru atenția la detalii, mai puteți aplica câteva puncte albe.

7 modele de unghii albe, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii albe cu adâncituri

Se recomandă că acest model să fie făcut la salon, însă cu puțină grijă și precizie, se poate realiza și acasă. Veți avea nevoie de o ojă albă, pe care o veți aplica pe toate unghiile. Imediat ce s-a uscat primul strat, reveniți cu altul și cu un altul, dacă este nevoie, pentru ca ulterior să folosiți o scobitoare sau o altă unealtă subțire, pentru a crea adâncituri în fiecare unghie.

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

unghii vara 2024
7 modele de unghii albe, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii albe cu șablon auriu

În funcție de modelul dorit, veți aplica inițial oja alba pe toate unghiile, urmând să aplicați oja dorită pe un șablon, în funcție și de modelul dorit, iar după ce v-ați asigurat că primul strat s-a uscat complet, puteți aplica șablonul, astfel încât să obțineți modelul dorit.

7 modele de unghii albe, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii marble

Un ultim model pe care puteți să îl luați în considerare pentru acest sezon de vară este tot unul simplu, însă de impact. Veți aplica un strat principal, ca bază, e oja albă, iar apoi veți aplica o culoare pe o pânză sau un alt tip de material, pentru ca ulterior să îl atașați pe unghie pentru a forma acest model de manichiură. Culoarea se poate schimba, dar și materialul folosit, ulterior și locul în care se va plasa. Bineînțeles, și acest model se poate realiza acasă, după creativitate și resurse, dar și după bunul plac, direct la salon. De astfel, conform National Library of Medicine, sistemele de modelare a unghiilor artificiale, regăsite la saloane, dar și în comerț, cuprind unghiile artificiale și lacul de unghii de lungă durată, cu alte cuvinte, surse de expunere la acrilat.   

modele de unghii de vara
7 modele de unghii albe, pentru sezonul de vară[Sursa foto: freepik]Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Cum să îți dai seama dacă te înșala. Descoperă cele mai evidente semne ale infidelității

În această seară, de la ora 21:45, în serialul “Vinovați de iubire”, Han și Inci, ”confruntări” cu trecutul

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies