7 modele de unghii mov, pentru sezonul de primăvară

unghii mov

7 modele de unghii mov, pentru sezonul de primăvară

Chiar și unghiile mov sunt din ce în ce mai purtate în acest an. Însă știați de aceste modele?

Aflați din rândurile următoare care sunt doar câteva dintre modelele de unghii mov, pe care le puteți încerca în acest sezon de primăvară.

 

Model de unghii mov deschis

Un prim model de luat în seamă, atunci când vine vorba despre unghiile mov, este și cel de unghii mov, cu o nuanță mai deschisă, de lila.

Astfel, pe toate unghiile se va aplica un strat de oja mov-lila, iar imediat ce oja s-a uscat, se va aplica și un strat de lac transparent. Conform Healthline, pentru ca oja să se usuce mai repede, aplicarea unui strat transparent de lac, ca strat de bază, a fost formulat special pentru a reduce timpul de uscare.  

Citește și: 7 modele de unghii negre, pentru sezonul de primăvară

design de unghii
7 modele de unghii mov, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Citește și: 5 modele de unghii portocalii, pentru sezonul de primăvară

Model de unghii mov cu sclipici

Un alt model de luat în seamă este și cel în care se află o ojă mov de o nuanță închisă și una cu sclipici sau din start o ojă mov care are și sclipici.

Pe toate unghiile se va aplica o astfel de ojă, astfel încât să obțineți strălucirea dorită, pentru un altfel de sezon.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Model de unghii mov cu frunze

Bineînțeles că nuanțele de mov pot varia în funcție de brand, ojă sau preferințe. Cu toate acestea, alegeți oja dorită, pe care o veți aplica pe toate unghiile, pentru ca ulterior, după ce s-a uscat oja, să începeți să formați un model de frunze, utilizând o

ojă albă sau una gri, chiar argintie. Formați frunze și crenguțe, pentru a avea la final, o manichiură unică.

7 modele de unghii mov, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii mov-lila cu aplicații de paiete

Pentru un look mai strălucitor de lungă durată, puteți adăuga și diverse accesorii pe manichiură, printre care se află și aplicațiile cu paiete, care merg către nuanța ojei alese.

Pe toate unghiile se va aplica o astfel de ojă, în funcție de alegerea dorită, peste care vom aplica câteva detalii de paiete strălucitoare și colorate.

7 modele de unghii mov, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii cu flori mov

În cazul în care vă doriți să obțineți acest model, se poate realiza acasă, cu multă atenție sau direct la salon. De astfel, conform National Library of Medicine, sistemele de modelare a unghiilor artificiale, regăsite la saloane, dar și în comerț, cuprind unghiile artificiale și lacul de unghii de lungă durată, cu alte cuvinte,

surse de expunere la acrilat. Astfel, veți avea nevoie de un lac roz transparent, pe care îl veți utiliza pe toate unghiile. După ce s-a uscat bine, veți mai aplica un strat de ojă cu sclipici, transparentă, pentru ca ulterior să începeți să pictați sau aplicați, florile mov, în funcție de preferințe.

Citește și: Cine este persoana pe care Cosmin o bănuiește că i-ar fi plănuit descalificarea din „Casa iubirii”! „Am văzut anumite chestii...”. Tânărul a dezvăluit că ar fi vorba despre o concurentă- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

modele de unghii mov
7 modele de unghii mov, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii mov cu flori reale sau 3D

În egală măsură, acest model de poate realiza la salon, în cazul în care vă doriți să aveți flori 3D, sau acasă, dacă doriți ca florile să fie reale, și aplicate direct pe unghi. Astfel, vom avea nevoie de o ojă mov-lila, pe care o vom aplica pe toate unghiile, pentru că ulterior să revenim pornind de sus spre vârf, cu o oja cu sclipici sau câteva aplicații de sclipici. Puteți picta câteva frunze, iar pe acestea să puneți și florile, reale sau 3D.

7 modele de unghii mov, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]

Model de unghii mov cu flori și detalii aurii

Nu în ultimul rând, nu trebuie să uitam de acest model foarte rafinat cu detalii aurii. Veți avea nevoie de o ojă mov mai închisă la culoare pe care o veți aplica pe toate unghiile, pentru ca ulterior, cu o ojă mov mai deschisă, vom începe să formăm petalele pentru florile noastre, iar în unele locuri, pentru a evidenția florile, vom trasa câteva linii cu o ojă aurie.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

modele de unghii pentru pimavara
7 modele de unghii mov, pentru sezonul de primăvară[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

7 modele de unghii albe, pentru sezonul de primăvară

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Dovadă de un curaj remarcabil. Un băiat de 14 ani cu mâna fracturată și pusă în ghips și-a salvat prietenul de la înec: "L-am tras până a început să atingă pământul"

A fost iertat Nicu Paleru pentru greșelile sale din viață? Ce spune artistul despre geloziile din relație. „Știu că suntem oameni și cu toți mai greșim.”

Prima reacție a lui Cosmin după descalificarea din „Casa iubirii”: „Cineva mă invidia...”. Fostul concurent a dezvăluit care este cel mai mare regret al său

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies