6 motive pentru care esti doar o "aventura" pentru el!


Esti intr-o relatie cu un tip de care iti place mult, dar niciodata el nu si-a dorit prea multe de la tine? Nu intelegi de ce face asta? Uite aici o lista de motive care ar putea fi cauza problemelor tale!

I-ai dat de inteles ca te simti confortabil ca "aventura" - nu ai nicio problema cu comportamentul lui pasiv si nu ai nicio problema atunci cand el prefera sa stea mai tot timpul departe de tine. Nu te deranjeaza ca te cauta doar cand are nevoie de ceva sau cand se plictiseste.

Asta este un motiv prin care el nu doreste sa se implice emotional pentru ca obtine de la tine tot ce vrea, fara ca tu sa pari afectata.


Nu i-ai spus niciodata ca iti doresti mai mult - nu i-ai dat de inteles ca vrei mai multe de la el, iar el nu va face niciun pas spre apropiere. Spune-i ca iti doresti ca relatia dintre voi sa nu fie doar o aventura.

Nu ai facut din el o prioritate -
v-ati cuplat, dar nu prea l-ai cautat. Ai fost mult prea preocupata de alte lucruri sau sa petreci timp cu prietenele si lui nu i-ai acordat importanta. Asta nu il va face nici pe el sa faca mai multe lucruri in aceasta relatie.

Nu e chiar atat de atras de tine - nu este atat de atras de tine asa ca nu te vede ca pe o posibila partenera de viata. Se distreaza atata timp cat tu ii vei permite asta si va pleca din viata ta imediat cum tu ii vei permite acest lucru.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

De astăzi, 1 iunie, putem merge la plajă! Ce reguli trebuie să respectăm. Anunțul oficial al autorităților

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri