6 Metode rapide pentru a-ți îmbunătăți stilul vestimentar

metoa de a-ti imbunatati tinuta
6 Metode rapide pentru a-ți îmbunătăți stilul vestimentar

În fiecare zi puteți utiliza diverse trucuri pentru a avea o ținută mai bună. Însă știați de acestea?

Aflați din rândurile următoare care sunt doar câteva strategii pe care le puteți pune în aplicare, pentru a avea o ținută mai reușită, de fiecare dată când ieșiți din casă.

 

Moduri simple de a te îmbrăca mai bine

1. Alege ținuta ca pe o pernă

Întotdeauna trebuie sa iei un moment pentru a  îmbunătăți și schimba ținuta.

Aceste lucruri pot include îndepărtarea eventualelor fire de păr de câine sau pisică de pe haine, încătușarea corectă a mânecilor cămășii sau pantalonilor, împingerea pe jumătate pentru a da formă ținutei tale și asigurați-vă că, cusăturile de pe picioare și umeri sunt pe linia corectă și că nimic nu este răsucit sau blocat într-o poziție incomodă. Alocați-vă întotdeauna un moment pentru a vă privi în oglindă înainte de a pleca.

Citește și: Nuanțe de ruj perfecte pentru ochii verzi. Ce culori îți scot ochii în evidență

tinuta modernizata
6 Metode rapide pentru a-ți îmbunătăți stilul vestimentar[Sursa foto: freepik]

Citește și: Culori de păr pentru ten deschis. Nuanțe care se potrivesc perfect acestui tip de ten

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

2. Echilibrați de sus în jos

Greutatea hainelor trebuie să fie egală între jumătatea inferioară și superioară a corpului. Nu vă faceți griji dacă nu înțelegeți imediat; echilibrul poate fi adesea un lucru greu de stăpânit. O „regulă” generală este să purtați o fustă fluidă în formă de A pe partea de jos cu un top mulat. Este posibil să te „îneci” în haine atunci când îl porți cu un alt articol fluid deasupra.

3. Regula celor 3 culori

Nu utilizați mai mult de trei culori într-o singură ținută pentru a vă asigura că este coerentă. Acest lucru poate fi util pentru articolele finale, cum ar fi pantofii sau hainele. Întotdeauna vă ajută să alegeți piesa corectă și să evitați să adăugați culoare suplimentară care ar putea strica ținuta. În plus, aceste trei culori pot fi diferite nuanțe de culoare.

De exemplu, o ținută care conține două nuanțe diferite de albastru, precum și două culori suplimentare, ar putea fi menținută sub regula celor trei culori.

garderoba actualizata
6 Metode rapide pentru a-ți îmbunătăți stilul vestimentar[Sursa foto: freepik]

4. Accesorizați corect

Aspectul final al ținutei tale este foarte influențat de accesorii. De multe ori uităm de ele când ne grăbim, dar ți-aș recomanda să încerci să te îmbraci mereu dacă vrei să te îmbraci mai bine.

Vă sugerez să găsiți câteva accesorii de zi cu zi care sunt ușoare și se potrivesc cu orice din garderoba dvs. Ați putea alege bijuterii din argint în funcție de nuanța pielii tale. Pentru că argintul se potrivește mai bine cu pielea lor, persoanele cu nuanțe mai reci preferă adesea bijuteriile din argint. Petreceți timp să vă gândiți ce preferați.

stil vestimentar pentru femei
6 Metode rapide pentru a-ți îmbunătăți stilul vestimentar[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante- stirilekanald.ro

5. Coordonează-ți culorile

Pentru a dobândi o înțelegere mai bună a modului în care să te îmbraci, este esențial să știi ce culori să folosești în ținuta ta. Încercați să aflați ce culori merg bine cu anumite articole din garderoba dvs. În plus, să știi ce culori se potrivesc cu tonul pielii tale este o modalitate fantastică de a te îmbrăca mai bine. Culorile vă pot face ochii să strălucească, în timp ce altele vă pot face să arătați prost. Este o idee bună de a face o investiție în stilul tău personal să știi ce culori îți vor face pielea și ochii să iasă în evidență.

tinute vara 2024
6 Metode rapide pentru a-ți îmbunătăți stilul vestimentar[Sursa foto: freepik]

6. Planifică-ți ținuta cu o noapte înainte

Cea mai bună modalitate de a te asigura că te îmbraci bine este să planifici ținutele tale în avans. Înseamnă că, în loc să te grăbești înainte de a pleca din casă, îți poți face de fapt timp pentru a te îmbrăca perfect. Planificarea ținutelor vă va învăța și mai multe despre stil și modă în timp, astfel încât să puteți îmbrăca mai bine în general.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Nuanțe de ruj perfecte pentru ochii verzi. Ce culori îți scot ochii în evidență

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cristina Șișcanu refuză să fie în rând cu lumea! „Eu nu vreau să fac parte din turmă. De ce trebuie să fii ca cealaltă? De ce un om nu și-ar dori să trăiască autentic?”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies