6 lucruri cruciale de știut înainte de a doborî un zid de acasa!


6 lucruri cruciale de știut înainte de a doborî un zid de acasa!

6 lucruri cruciale de știut înainte de a doborî un zid de acasa! șadar, ați finalizat câteva dintre proiectele mici de fixare pe care le aveți de ani buni pe lista de sarcini și vă simțiți încrezători în jocul dumneavoastra. Acum te uiți la acel perete dintre bucătărie și sufragerie și știi: trebuie să pleci. Aveți planuri mărețe și vise mari de viață cu un concept deschis, iar acel zid vă stă în cale.


In articol:

6 lucruri cruciale de știut înainte de a doborî un zid! Așadar, ați finalizat câteva dintre proiectele mici de fixare pe care le

aveți de ani buni pe lista de sarcini și vă simțiți încrezători în jocul dumneavoastra. Acum te uiți la acel perete dintre bucătărie și sufragerie și știi: trebuie să pleci. Aveți planuri mărețe și vise mari de viață cu un concept deschis, iar acel zid vă stă în cale.

Dar asteapta! Înainte de a apuca un ciocan și de a începe demo-ul complet, există câteva lucruri de luat în considerare.

6 lucruri cruciale de știut înainte de a doborî un zid de acasa!
6 lucruri cruciale de știut înainte de a doborî un zid de acasa!

Peretele este portant?

Un perete portant este un perete care este imperativ pentru integritatea structurală a casei dumneavoastra, așa că dărâmarea acestuia fără a implementa un alt tip de suport (cum ar fi o grindă) nu este ceva ce doriți să faceți.

Unde sunt grinzile de tavan?

Este, de asemenea, important să luați în considerare locul în care se află grinzile de tavan, deoarece s-ar putea ca și peretele dvs. să le ofere sprijin.

Citeste si: Tendințele anului în design: personalizarea și individualizarea!

Ai de gând să dai de instalații sanitare?

În timp ce unele instalații sanitare pot părea evidente (dacă există o chiuvetă care se sprijină pe perete, probabil că va avea instalații sanitare în perete care vor trebui redirecționate), dar alte instalații sanitare s-ar putea strecura pe langa tine, așa că vei trebuie să vă folosiți din nou abilitățile de investigare.

Dar liniile electrice?

În funcție de ceea ce găsiți în spatele tablei, unele cabluri electrice pot fi redirecționate semi-ușor, dar unele s-ar putea dovedi a fi mai mult o provocare decât doriți să faceți. Amintiți-vă, aveți întotdeauna opțiunea de a angaja un electrician- o mișcare recomandabilă dacă sunteți un începător în domeniul electricității.

Citeste si: Cum alegi un mobilier de calitate? Totul despre palul melaminat!

Ai nevoie de permis?

Este indicat să vă adresați municipalității locale, dar probabil veți avea nevoie de un permis înainte de a începe să dărâmați zidurile.

Unde vor merge mobilierul și iluminatul dumneavoastra?

Acest lucru poate părea evident, dar dacă vă gândiți să doborâți un perete, este, de asemenea, timpul să vă gândiți la modul în care acest lucru va afecta aspectul camerei și, eventual, să faceți loc în bugetul dvs. pentru achiziții suplimentare de mobilier sau iluminare nouă.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să îngrijești un perete vertical din ferigi și mușchi? Cele mai bune sfaturi!

Smiley și Gina s-au CĂSĂTORIT în secret!? O poză ”scăpată” pe internet i-ar fi dat de gol

AFLĂ: Numărul destinului 2021. Cifra destinului în numerologie 2021

Horoscop zilnic sâmbătă, 15 mai 2021! O zodie face schimbări majore în casă!

Sărbătoriții zilei. Ce vedete s-au născut pe 13 mai

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

MOARTEA Maria Lătărețu. A murit pe scenă în timp ce cânta “Vă las cântecele mele”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri