6 cupluri incompatibile în astrologie, dar perfecte în viață


6 cupluri incompatibile în astrologie, dar perfecte în viață

Astrologia este un ghid si ne avertizeaza ca nu trebuie sa ne cladim viata pe modele stricte. Exista cupluri incompatibile in astrologie, dar perfecte in viata.


In articol:

Riscul cel mai important în ceea ce privește astronomia este dat de faptul că reprezintă un domeniu foarte complex, greu de cuprins în certitudini de fiecare dată. Să recunoaștem că nu de puține ori am citit horoscopul dragostei și am aflat că nu ne potrivim sub nicio formă cu o zodie care, din întâmplare, se nimerea să fie chiar partenerul cu care viața era roz.

Astrologii ne avertizează că nu trebuie să ne modelăm viața după drumul din stele și că este indicat să privim horoscopul ca pe un ghid de la care, uneori, ne putem abate. Toate acestea, pentru că suntem oameni raționali și, spre deosebire de zeii din mitologie, avem capacitatea de a ne schimba destinul.

Îți propunem ca în acest articol să descoperi cele 6 cupluri din zodiac cărora specialiștii în domeniu nu le dau nicio șansă, dar care în viața reală se înțeleg de minune!

În stele ”nu”, dar în viață ”da”!

Berbec- Rac

Un cuplu ca în basme

Berbecul este semnul zodiacal care adoră să fie eroul din povești. Îi place ca toată lumea să aibă încredere în el și să fie el cel care ghidează firul poveștii. Racul este cavalerul în armură strălucitoare, care poate salva o fată aflată în primejdie. Deghizate în aceste personaje, cei doi pot trăi fericiți până la adânci bătrâneți.

 


Abonează-te pe

Citește și:

HOROSCOP. Ce defecte au bărbații în funcție de zodie. Scorpionii vor să își domine partenerele, Leii sunt aroganți

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Horoscopul dragostei 30 ianuarie 2019. O poveste de iubire în care te arunci cu capul înainte

HOROSCOP 30 ianuarie. Zodia care este influențată de Neptun. Nu lua hotărâri importante, nu te repezi să tragi concluzii

Alarmant! Vine vortexul polar pe 1 februarie! Sunt anunțate temperaturi de -48 de grade Celsius. Alertă pentru cetățeni

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

(111, 222, 333, 3+3) Dieta disociată / Topește 15 kilograme în 2 săptămâni

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri