5 trucuri pentru muraturi perfecte


Muraturile in saramura sunt considerate probiotice, iar otetul folosit la muraturi poate reduce indicele glicemic al alimentelor bogate in carbohidrati consumate la aceeasi masa.

1. Legumele nu trebuie inghesuite, fiindca au nevoie sa respire.

2. Alege cu grija condimentele: usturoiul, hreanul, boabele de mustar, folie de dafin, mararul, frunzele de telina. Pe langa faptul ca dau gust, au si un rol antibacterian si sunt sanatoase.

3. Amareala castravetilor poate fi inlaturata daca, dupa ce sunt taiati felii, se introduc zece minute in lapte putin sarat.

4. Muraturile nu vor face mucegai daca se pune in borcan un saculet din panza rara umplut cu boabe de mustar, care sa acopere bine suprafata muraturilor pana la marginea borcanului.

5. In ceea ce priveste legumele uscate, acestea se pot conserva de la un an la altul in saculeti de panza prin care sa patrunda aerul.

Sursa


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

”Nu există COVID. Ați văzut sau știți pe cineva care a luat COVID-19?” Replica dură a lui Alexandru Rafila

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri